Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam o važnosti priliva novih članova na Forum.
Kada bi sistem bio zatvoren, u određenom vremenu bi nastala situacija gde ne bi više mogle da se nađu dve osobe koje se međusobno podnose.
Ovako:
2ypcayh.jpg

"Tvoja srodna duša se nalazi u Londonu. Opuštena je i stoji čvrsto na zemlji. I pored toga, ne štedi se kada su u pitanju lepi maniri. Zna da je uzajamno poštovanje veoma važno za zdravu vezu."

Srpski da nauci,Pravoslavnu veru da prihvati,u Srbiju da dodje da zivi i da ne bude imperijalisticki olos :lol: .

Razmišljam o važnosti priliva novih članova na Forum.
Kada bi sistem bio zatvoren, u određenom vremenu bi nastala situacija gde ne bi više mogle da se nađu dve osobe koje se međusobno podnose.
Ovako:
2ypcayh.jpg

Ja bas imam drugacije iskustvo, ali se ipak ne bih uzivo druzio sa ljudima odavde te sam cak i protiv upoznavanja. Jesam par puta doduse i ne kazem da je greska, ali jednostavniji je zivot kad razdvojis RL od online druzenja...

- - - - - - - - - -

Tako ti je svugde ne samo ovde, vole se dok se ne upoznaju, a posle ajme kuku.

To je greska i tuzno je sto jeste tako. Ljudi iskaljuju izvore frustracija na drugima. Mnogima ovaj forum za to sluzi no ni to nije lose za samu jedinku.

a što tako posmatraš stvari...?
online druženje se pretoči u RL druženje i onda nastavi da bude RL druženje, a može i kombinovano virtual / RL uporedo...šta je tu loše

- - - - - - - - - -

misim ne vidim što to dodatno zakomplikuje život ?

Ja bas imam drugacije iskustvo, ali se ipak ne bih uzivo druzio sa ljudima odavde te sam cak i protiv upoznavanja. Jesam par puta doduse i ne kazem da je greska, ali jednostavniji je zivot kad razdvojis RL od online druzenja...

Jeste da, da razdvojiš jer na forumu ne pišu ljudi neg tastatura sama krcka slovca, svašta... šta pričaš bre

online druženje se pretoči u RL druženje i onda nastavi da bude RL druženje, a može i kombinovano virtual / RL uporedo...šta je tu loše

Loše je ako ti se oće a nemaš sukim :lol:

- - - - - - - - - -

misim ne vidim što to dodatno zakomplikuje život ?

Pa sta da ti kazem, meni ovo dodje neka oaza mira i uopste se vise ne cimam ako krene neko napusavanje, a ako bih se upoznavao u RL ne bi bilo bas tako, tako da mi ovako vise odgovara. Oaza...:cool:

- - - - - - - - - -

Jeste da, da razdvojiš jer na forumu ne pišu ljudi neg tastatura sama krcka slovca, svašta... šta pričaš bre
Da ali ako ti ti ljudi nisu bitni to je onda drugacije. Mislim, ja komotno mogu ko Bleki da kacim golu guzu na DVD-u ako ne pomesam RL i forum.:)

pročito sam ovo pa mi nije bilo jasno pa sam opet pročito moje da vim štasam napiso dabi mi eventualno ovo njeno bilo jasnije al mi opet nije jasno
al nema veze

Misli da pokusavam da smuvam bilo koju forumaljku, al mi ne ide.:lol:

- - - - - - - - - -

a šta...nebi mogo da okačiš dupe i da se sretneš s osobom sa foruma koja ti vidla dupe ? :mrgreen:

Stidljivko sam.:rumenko::lol:

Sta znam, ovo je neki moj pogled onako, lakse mi deluje ovako, ionako zivot zna da bude pun stresa i napetih situacija itd.

Potrebna je neka oaza.:cool:

al mnogo je takih koji baš ovako pišu a kao oće da upoznaju, da navataju ovde nešto...pogotovo na ljisu ima takih...misim eto ti bar kaeš nećeš...a oni oćeju...i utapadu se s takvim postovima a nešto bi kao da zbare

Pa okej, ko mi veruje veruje, ko mi ne vjeruje ko Xellica ne mora, who cares.:)

- - - - - - - - - -

i na kraju kad mi pripadne muka kolko se čovek izutapao ja mu kaem brate auto gol ti ovo, on se naljuti

Ja necu sigurno, nemam razloga...:)

- - - - - - - - - -

Laku noc, moram da pichim.:lakunoc:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back