NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
da, da.. mi se polomimo oko rasola, a on, onako namcorast, samo kaze: raso vam je hard *****
Jao jeste To je u periodu kad si jos mogao da privedes nesto n'a moderatorsku titulu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, da.. mi se polomimo oko rasola, a on, onako namcorast, samo kaze: raso vam je hard *****
Jao jeste 
Da li da se sisam n'a dugi paz?
Za mene kosa nije samo kosa,ja sam samson.
Ali volela bih promenu I neko osvezenje a da ne menjam boju
Kad bih mogla samo da odem u buducnost da vidim da l cu da se kajem![]()

Ne sisaj se.
ti si prava drugarica 
Deo moderacije ladi gu.zi.cu na kupanju![]()
Ne znam kakve
Pogledajte prilog 355951

......i tebi ten points..О дебилној пожртвованости маторе жене која устаје девојчици од најмање шест година у бусу. Мајка мртва ладна, ни реч да каже.
Под један - дете може да се држи. Под два - било је и млађих, ако већ треба неко да устане.

O ovoj zaostaloj tvrdoglavoj nedokazanoj naciji
Znaci kazez ovci potvrdjenu informaciju ali ne ona je pametnija i od triangulacijejer nju "insekt" nikad ne vara ...retardu
Juce kad smo zaglavili na autoputu gledamo gde smo na navigaciji ispadne petlja za smederovo...ali ne retard koji po osecaju negira to i kaze kod plane smo...ne izvoli ova tacka smo mi, petlja za smederevo....ma nema sanse to smo sigurno odavno prosli mora da smo dalje to vam ne radi dobro .... veli srBska pametnica....da sam rasljama pokazala verovala bi garant....
Mi prevrnemo ocima i kao ok ko te ebe...ma prodje par min eto table za iskljucenje za smederovo...genijalka pogleda i samo okrenu nos na drugu stranu taman posla da zucne....mi u smeh za glupocu...
Ako znas bolje od tehnoloskih izuma sto me pits onda
To samo pokazuje da si neubedljiva.O ovoj zaostaloj tvrdoglavoj nedokazanoj naciji
Znaci kazez ovci potvrdjenu informaciju ali ne ona je pametnija i od triangulacijejer nju "insekt" nikad ne vara ...retardu
Juce kad smo zaglavili na autoputu gledamo gde smo na navigaciji ispadne petlja za smederovo...ali ne retard koji po osecaju negira to i kaze kod plane smo...ne izvoli ova tacka smo mi, petlja za smederevo....ma nema sanse to smo sigurno odavno prosli mora da smo dalje to vam ne radi dobro .... veli srBska pametnica....da sam rasljama pokazala verovala bi garant....
Mi prevrnemo ocima i kao ok ko te ebe...ma prodje par min eto table za iskljucenje za smederovo...genijalka pogleda i samo okrenu nos na drugu stranu taman posla da zucne....mi u smeh za glupocu...
Ako znas bolje od tehnoloskih izuma sto me pits onda
O tome kako neko misli da je uspeo u životu time što dobije sendvič i sok za gluposti. I onda misli da je popio svu pamet ovog sveta, i lupeta o stvarima, o kojima realno pojma nema.![]()
Ne misle oni da znaju nešto. Oni samo sprovode ono što im starešina naredi. A, sendvič i sokić, su za njih krajnji domet. Ima ovde na forumu par sendvičoždera čiji su postovi meni uvek zabavni. Preko njih se može opipati puls i nervoza njihovih gazdi![]()
O jednom sa foruma i pričam. Pokušava da me namami u dijalog, al' neće moći ove noći...lol

Ne misle oni da znaju nešto. Oni samo sprovode ono što im starešina naredi. A, sendvič i sokić, su za njih krajnji domet. Ima ovde na forumu par sendvičoždera čiji su postovi meni uvek zabavni. Preko njih se može opipati puls i nervoza njihovih gazdi![]()