Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milos je jednom rekao u vezi vladanja, parafraziram : Dok narod psuje stezi, kad pocne da cuti popustaj. Razlog je ocigledan. Kada ljudi cute nesto se kuva, dok pricaju onda nemaju vremena da misle.:)

Salim se naravno. Treba imati meru za vreme , mesto i ljude s kojima se cuti ili raspravlja. :) Slazes li se?:)

- - - - - - - - - -

mog ja da kazem druze bulj
ja su kim nemerem cutit ja snjim necu ni divanit

razmisljam da se iskradem na jos jednu turu cigare, posto sam fala ti Boze uspela da sve uradfim za danas, a i sto nisma bas me briga, moj back up je u kopiji
nesrecnica :sad2:
al ja odoh, a oni neka se snalaze
mozda jednom shvate koliko sam bitna i neophodna i nezamenjiva :aha2:

6b35e48c5a1243b6c559596909bc79eb.jpg

S obzirom da mi Miller ne odgovara... razmisljam da li umisljam povodom specificnih dojmova na pojedinim fotografijama Shannen Doherty. Mimo toga, zanimljiv mi je i utisak da veci broj fotografija novijeg perioda kod mene stvara asocijaciju na istocnjacke crte lica, iako to nije bio slucaj s mladjim godinama.

Ok, ne znam kako ću preživeti sledeću sedmicu.
Iskreno se nadam da su, kao i zilion puta do sada, omašili prognozu i da će me u ponedeljak zaskočiti neki oblak koji će rashladiti ovaj pakao, ne morem izdržati više.
Il ću morati ići na Štrand a stvarno to ne želim :neutral:
Сестро слатка па не носиш џакове, уживај.
Бтв ако вам најпосле нисам саопштио волим кад је топло и подржавам глобално отопљавање... ебо зиму и хладноћу и оног ко је воли, жели и нада јој се.

Ok, ne znam kako ću preživeti sledeću sedmicu.
Iskreno se nadam da su, kao i zilion puta do sada, omašili prognozu i da će me u ponedeljak zaskočiti neki oblak koji će rashladiti ovaj pakao, ne morem izdržati više.
Il ću morati ići na Štrand a stvarno to ne želim :neutral:

Meni na buđavom Štrandu nije ništa bolje; možda je i gore, zbog veće vlažnosti vazduha. A vodom mogu i kod kuće da se polivam.
al ste zakerela uzas jedan:)

Meni na buđavom Štrandu nije ništa bolje; možda je i gore, zbog veće vlažnosti vazduha. A vodom mogu i kod kuće da se polivam.

Gore, nego šta nego je gore.

Сестро слатка па не носиш џакове, уживај.
Бтв ако вам најпосле нисам саопштио волим кад је топло и подржавам глобално отопљавање... ебо зиму и хладноћу и оног ко је воли, жели и нада јој се.

Ma volim i ja toplo, tj. volela sam dok sam imala gde prirodno da se rashladim.
Kuću smo prodali, ja odrasla, sve i da nismo, ne bih mogla svako veče trčati u selo da spavam u švapskoj kući.
Zgrada od betona koliko god dobro bila izolovana se ugreje naposletku. A i asfalt po ulicama, brrrrrr.
Jednom nekad, kad porastem, otići ću na salaš, svega mi, nisam ja čovek za grad i za ljude.

- - - - - - - - - -

al ste zakerela uzas jedan:)

Nisam zakeralo, samo ne volim Štrand, svu tu buku, sve te ljude, vrištanja, skičanja i, najgrđe od svega, razglas s jedne i treštanje 'muzike' iz kafića s druge strane moje lobanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back