Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i razmisljam kako sam lepo vaspitala dete :heart:

danas bio dan za kupanjac :)
svisvisvi-1.jpg

110122181020459229550632-1.jpg

110402271020459229578633-1.jpg

Poslednja izmena:
nece valjda kisa sutra stvarno da pada kad mi je danas bilo tako lepo..hladno,al lepo :sad2:

110395561020459175901291-1.jpg

110166571020459176073295-1.jpg

109669921020459156088796-1.jpg

Prelepa si, svakako :zag: Zracis.

i razmisljam kako sam lepo vaspitala dete :heart:

danas bio dan za kupanjac :)
svisvisvi-1.jpg

kali-1.jpg

dora-1.jpg

Ako je ovo tvoja cera bice lepsa od majke :) ;) ali tako i treba. :)
A za psa ovog zutog sam htela da pitam,je li labrador? On voli da se kupa..

Tema@evo gledam kako lepo ova zena izgleda i pitam se kako cu ja u njenim godinama :aha: ...

tu odakle im kreće ta crvenica nikako nije pogodno mesto za grožđe...tu jedino uspeva da opstane magare pod ručnu i divokoze

nije,m?:think:
moj deda je imao vinograd na takvoj crvenici, pa sam zato mislila

pa ako je zgodno za divokoze, to znaci da ima puno lekovitih trava, a ako se zapati neka kozica onda moze da bude i dobrog kozjeg sira

- - - - - - - - - -

dive,a gde je ono zuto dzukce?
razmisljam kako bas nigde ne mogu da pronadjem film djoke balasevica,kao rani mraz

nisam ja imala zutu dzukelicu, zuta mi je retriverka, a mali debeli dodz je crn..tu je i on, viri mu dupe iza kali :)

nije,m?:think:
moj deda je imao vinograd na takvoj crvenici, pa sam zato mislila

pa ako je zgodno za divokoze, to znaci da ima puno lekovitih trava, a ako se zapati neka kozica onda moze da bude i dobrog kozjeg sira

- - - - - - - - - -

nisam ja imala zutu dzukelicu, zuta mi je retriverka, a mali debeli dodz je crn..tu je i on, viri mu dupe iza kali :)

pobrkala sam boje,sad se secam :)
jel ulazi i on sada u vodu?meni se bobi pre neki dan zarecao u dunav,usao do kolena,on jako voli da pliva,al to bi mi bas preselo,nemam sa cim da ga brise,morala bih ga umotavati u svoju garderobu,za njega je jos hladno

pobrkala sam boje,sad se secam :)
jel ulazi i on sada u vodu?meni se bobi pre neki dan zarecao u dunav,usao do kolena,on jako voli da pliva,al to bi mi bas preselo,nemam sa cim da ga brise,morala bih ga umotavati u svoju garderobu,za njega je jos hladno

ma gde voli
debeli je cisti hedonosta
ako ima da se pojede i pokhm super, ako nema u vodu ne ulazi ni po najvecem suncu :lol:
a ove dve lujke, kao da smo iz istog filma ispale :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back