- Poruka
- 406.700
o tome sta mi je ciniti po podne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i lepo mi je 

o tome koliko je...4+4x0+4=?..mislim da je 8 ali mi se ipak čini da je pogrešno postavljen zadatak, da bi bilo 8, 4x0 bi trebalo da bude u zagradi...
![]()

o tome koliko je...4+4x0+4=?..mislim da je 8 ali mi se ipak čini da je pogrešno postavljen zadatak, da bi bilo 8, 4x0 bi trebalo da bude u zagradi...
![]()
)))))
u stanu sam bosa u kratkim rukavima
i dal da vodim bobija i sta da kuvam za rucak,vrtim 5 glupavih jelaNije toliko hladno, ja sada dosla sa treninga. Bila sam napolju jos pre 8.otvara se radnjica preko puta mene.i sad me zanima jel oni ljudi napolju stoje jer cekaju posao,il stoje zato sto ce se radnja sad otvoriti pa ce oni dobiti neki popust il poklone il sta...
i razmisljam kako cu napolje na ovu mrazcinu,sa +30:u stanu sam bosa u kratkim rukavima
i razmisljam ko me je vukao za jezik da kazem da hocu i ja u cg,sad tata racuna da idem sa njim umesto mamei dal da izvrdam i dal da nosim gace za seksi dal da vodim bobija i sta da kuvam za rucak,vrtim 5 glupavih jela
Nije toliko hladno, ja sada dosla sa treninga. Bila sam napolju jos pre 8.
Nije toliko hladno, ja sada dosla sa treninga. Bila sam napolju jos pre 8.

da brišem ja odavde , nije ovo normalno ...

Razmisljam da napravim punu serpu ruske salate kada dodjem kuci.![]()

)))))

kad ce da stignejao bre,izasla napolje u najdebljoj jakni sa dzemparom za sijanje,kapa sal rukavice i momentalno usla u klimaks.sva sam se preznojila.pa jos u 9 je moja livada bila okovana mrazom

Mi sinoć bili u šetnji, jedno dva-tri sata, sve mi kao toplo, skini kapu, stavi kapu, stavi rukavice, skini rukavice.
Došla kući, skinula se a butine promrzle, sve mi koprivnjača poiskakala, nisam ni osetila.
I onda kad kažem da sam alergična na zimu meni niko ne veruje![]()