- Poruka
- 50.315
Razmisljam o tome kako ovaj glupi vetar nikako da stane...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))
)))

Hm... na latinkom valjda znači plodnost.... izvedena reč je fertilitet.Trenutno razmisljam sta znaci dijagnoza : fertilitis...Nigdje na netu nema...![]()

Hm... na latinkom valjda znači plodnost.... izvedena reč je fertilitet.

Hm... na latinkom valjda znači plodnost.... izvedena reč je fertilitet.
Mislim,ako ti nije nista...kako to napisu...ili ti uvijek mora biti nesto...
Ako je pisao rukom, može biti bilo šta.To sam i ja pretpostavila...ali opet ne znam je li dobro ili nije...
I nesto mi danas pade na pamet kako dr napisu dijagnozu ako si zdrav...Mislim,ako ti nije nista...kako to napisu...ili ti uvijek mora biti nesto...
![]()
Ako je pisao rukom, može biti bilo šta.

Meni zvuči da je dobro.. upala plodnosti, kako kaže minjonTo sam i ja pretpostavila...ali opet ne znam je li dobro ili nije...
I nesto mi danas pade na pamet kako dr napisu dijagnozu ako si zdrav...Mislim,ako ti nije nista...kako to napisu...ili ti uvijek mora biti nesto...
![]()

Vrlo verovatno... davno sam učila latinski.Може бити само фертилитас - плодност.
To sam i ja pretpostavila...ali opet ne znam je li dobro ili nije...
![]()

Tako na jednom sistematskom, u osnovnoj školi, kad nam je čika doktor zavirivao u gaće i natezao kožuricu... Odradi on mene i izdiktira sestri: ''b.o. je''.Напишу да си б.о.![]()