гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
 - 28.663

Redjaj seenove idi drugome blokiraj me na profilu![]()
hahahahahahahhahaaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Redjaj seenove idi drugome blokiraj me na profilu![]()
Ustala raspolozena slusa se Dzejhahahahahahahhahaaha

)))Ustala raspolozena slusa se Dzej![]()

Dje si SmorivojeSlavijaaaaa, pa Vukooooov spoooomeeeniiik...
Bez drugaaaara i paaara i ljuuuubaaaviiiii, toooneeeem ko Tiiiiiiiiitaaaaaniiiiiiik.![]()
 Preslo se na Jasara,sporo ti to pratis 

Dje si SmorivojePreslo se na Jasara,sporo ti to pratis
![]()

Smorivoje mi ovako dalje ne mozemo,ne ne,ne..Jasar je BOGOTAC.Eto,dodjoh da te prosvetlimOva pesma je bila aktuelna u "moje vreme". Ne mogu da je zaboravim nikad.
Ne znam ko je Jasar.![]()

Ova pesma je bila aktuelna u "moje vreme". Ne mogu da je zaboravim nikad.
Ne znam ko je Jasar.![]()
I sad kada kaze da ne zna Ipce ko je ,ja cu da placemKako ne znaš? Pa, Ipčetov brat jbt

Ne znam ni ko je Ipche?Kako ne znaš? Pa, Ipčetov brat jbt
I sad kada kaze da ne zna Ipce ko je ,ja cu da placem![]()

Eh..sto se mene tice prosvetljen si u ime oca i sina i svete kafane aminNemam ja TV Crvenkapo. Mada uvodim Kejbl TV do kraja mjesecas, jos samo da kupim plazmu ili da vratim onaj stari, mali, raspali TV od drugarice....![]()

Eh..sto se mene tice prosvetljen si u ime oca i sina i svete kafane amin![]()

Ne znam ni ko je Ipche?![]()

Ma dodjem da obidjem staro drustvo da se malko posprdacim u ime starih dana lolOK, ko priznaje pola mu se prasta, valjda.
A mozda i dodaje, ne znam.
- - - - - - - - - -
Nego sta htedoh da te pitam Red, cudo se ti nisi navukla na Krstu, vec dolazis samo povremeno?
 Nema se vise vremena omatorilo se i uozbiljilo.Salim se imam decka 
 Odgledacu film.
Ma dodjem da obidjem staro drustvo da se malko posprdacim u ime starih dana lolNema se vise vremena omatorilo se i uozbiljilo.Salim se imam decka
![]()
Hahahaha Smorko breImam i ja devojku, ali opet sam na Krsti povremeno.
 Zajebavam se bre 
 Na konto onih sto kad udju u vezu prestanu da zive za sve ostalo.Doduse to sto sam u vezi,i jos neke stvari u zivotu nateraju te da napravis preraspodelu svog vremena i prioriteta,pa Krsta pati 
Ja ne mogu mnogo da se posvecujem "vezama".Hahahaha Smorko breZajebavam se bre
Na konto onih sto kad udju u vezu prestanu da zive za sve ostalo.Doduse to sto sam u vezi,i jos neke stvari u zivotu nateraju te da napravis preraspodelu svog vremena i prioriteta,pa Krsta pati
Kljucna rec je povremeno.