moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
E, ja ni u Krakovu nisam bio, a svi su bili jer je jeftino 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шта ти је стандард...
a sta je tacno jeftino? ja sam bila pre godinu i po u varsavi i nista nije bas jeftino. slicno kao kod nas. za britance jeste jeftino, ali za nas ne
a sta je tacno jeftino? ja sam bila pre godinu i po u varsavi i nista nije bas jeftino. slicno kao kod nas. za britance jeste jeftino, ali za nas ne

Зловенке су лаке(уствари су слободне) Wибе, за њих су чак и пургерке конзервице, чрас ми.Словенци и онај њихов диско-воз за НГ. Која пишијада.
Увек замишљам слику ноћног бљескајућег воза који језди кроз славонску припиздину.
Дођу већ трештени у Бг и онда се тетурају испред жел. станице а трубачи око њих.
Продај бајс, купи гуму.mora lepim gumu na bajs

kupi antiseptik i ladna voda, led. ako je rana otvorena, ushivanje...da li da idem kod lekara stura ili da sama mazem ruku necim...a cime, priklestila su me prednja vrata u busu danas...sad tek pocelo da boli...
...inace da prijavim kupila sam uredno mesecnu kartu za prevoz...![]()

trenutno ne razmišljam samo se smijem![]()
razmišljam koji mentalni sklop ima taj genije 
kupi antiseptik i ladna voda, led. ako je rana otvorena, ushivanje
odraslazena i ne znas sta da radiS...
![]()
nije valjda neki manijak?dobila sam ljubavno pismo na pp parazmišljam koji mentalni sklop ima taj genije
![]()
...kakva si ti budalateskomeni....da je otvorena rana sigurno ne bi cekala da me ti uputis sta da radim, niti bilo ko sa foruma, otisla bi kod lekara...samo me je jako
"prignjecilo"..i sad se ohladilo pa boli...zavicu veceras pred spavanje hladnu oblogu...