Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta je tacno jeftino? ja sam bila pre godinu i po u varsavi i nista nije bas jeftino. slicno kao kod nas. za britance jeste jeftino, ali za nas ne

U Krakov idu masovno mladi na doček Nove Godine.

Prevoz, smeštaj, klopa, klubovi...kažu jeftino. Ili ako ti je jednostavnije - pristupačno je.

U Varšavu ne ide niko osim poslovno. Možda u tranzitu busom do Moksve, ima i takvih aranžmana.

Словенци и онај њихов диско-воз за НГ. Која пишијада.

Увек замишљам слику ноћног бљескајућег воза који језди кроз славонску припиздину.

Дођу већ трештени у Бг и онда се тетурају испред жел. станице а трубачи око њих.

Poslednja izmena od moderatora:
Словенци и онај њихов диско-воз за НГ. Која пишијада.

Увек замишљам слику ноћног бљескајућег воза који језди кроз славонску припиздину.

Дођу већ трештени у Бг и онда се тетурају испред жел. станице а трубачи око њих.
Зловенке су лаке(уствари су слободне) Wибе, за њих су чак и пургерке конзервице, чрас ми.

bio sam u muzeju pre par sati. koliko blaga. 6000 bc stvarcice. i to ovde. rimljani su nazivali tu provinciju ilirija, ali davno davno prte njih postojala je ovde civilizacija.
steta sto nisam rechit chovek da opisem sta sam video. samo vedzajnu mogu da opisem u detalje. to mi je sudbia

kupi antiseptik i ladna voda, led. ako je rana otvorena, ushivanje
odraslazena i ne znas sta da radiS...

:confused:

...kakva si ti budalateskomeni....da je otvorena rana sigurno ne bi cekala da me ti uputis sta da radim, niti bilo ko sa foruma, otisla bi kod lekara...samo me je jako
"prignjecilo"..i sad se ohladilo pa boli...zavicu veceras pred spavanje hladnu oblogu...

dobila sam ljubavno pismo na pp pa :hahaha1: razmišljam koji mentalni sklop ima taj genije :fdlan:
nije valjda neki manijak?

- - - - - - - - - -

...kakva si ti budalateskomeni....da je otvorena rana sigurno ne bi cekala da me ti uputis sta da radim, niti bilo ko sa foruma, otisla bi kod lekara...samo me je jako
"prignjecilo"..i sad se ohladilo pa boli...zavicu veceras pred spavanje hladnu oblogu...

hej, smiri hotmone, dao sam ti savet koji bi ti svaki lekar dao, ne zovi me budalom.

koj ti je moj?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back