електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Леп је то мирис, то и зидне слике је отприлике све што ме занима у црквама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal' ljudi stvarno vole onaj odvratni miris tamjana, ili se foliraju i trpe?

Dal da idem u crkvu. Nisam u fazonu od jutros
)))Dal' ljudi stvarno vole onaj odvratni miris tamjana, ili se foliraju i trpe?
Pa kad talibani odu u crkvu,sto ne bih i ja

meni tamjan lepo mirise pre nego sto se zapali, kad se zapaliDal' ljudi stvarno vole onaj odvratni miris tamjana, ili se foliraju i trpe?

Verovatno je poslala send to all
pa sunce ti zarko nemoj od tolike ljubavi prst da uganesrazmisljam o nepostovanju
vernici umeju da ratuju da bi iskali postovanje za svoju veru...
zivi i pusti druge da zive....jel verujes u danasnji dan..veruj branim li ti...postujem...necu da idem za tobom da te ubedjem u suprotno
al isto tako izvoli pokazi i ti postovanje meni....pa ebem mu misa na sta to lici ateisti poslati poboznu matrica sa neta poruku
ne samo sto si sama sebe zakopala jer ne umes iskrene zelje nekome da uputis nego imas vec serviranu poruku za prosledjivanje, nego je jos saljes meni
pa teraj se u ****** jel moze takav odgovor
i sta koj meni saljes sms kad nisi moja drugarica vec kevina....salji njon pa svrsavajte u duetu na te retardirane prepiske sa neta....

razmisljam o nepostovanju
zivi i pusti druge da zive....jel verujes u danasnji dan..veruj branim li ti...postujem...necu da idem za tobom da te ubedjem u suprotno
al isto tako izvoli pokazi i ti postovanje meni....pa ebem mu misa na sta to lici ateisti poslati poboznu matrica sa neta poruku
ne samo sto si sama sebe zakopala jer ne umes iskrene zelje nekome da uputis nego imas vec serviranu poruku za prosledjivanje, nego je jos saljes meni
i sta koj meni saljes sms kad nisi moja drugarica vec kevina....salji njon pa svrsavajte u duetu na te retardirane prepiske sa neta....
razmisljam o nepostovanju

Meni za sad niko nije poslao bilo kakvu bozicnu cestitku, a kontam da ce to tako i ostati.![]()
srećom pa meni niko ni ne šalje poruke, a kamo li takve
meni pogotovo para uši himna ova naša

nisam mu tepala kao da je beba.
- - - - - - - - - -
i definitivno ne bih uzela patuljastu rasu, bas su nezgodni za drzanje...sve gledma da ga ne zgazim ili mu nedajboze stanem na sapu.

nije njen, drugaricin je
@dp da ti pozajmim neko nase te obradujem![]()

pa pise frendica razmazila svog psa...sta mi je promaklo![]()
Razmisljam dal radi neka prodavnica.![]()