Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kontam sta me ceka na vecerasnjoj gala-veceri (proslava Bozica sa firmom). Hoce biti ista konkretno da se pase ili ce mi uvaliti tri grama lososa u nekoj fensi staklenoj casici da se zajebbavam sa tim. :roll:

I molim Boga da onaj prvi deo za protokol prodje sto brze (proseravanje uz sampanjac, govor sefova firme itd.) i da se konacno predje na pivcugu. :worth:

Ja sam se picnuo bas, bas... i namerio sam da se ponasam fino (znaci nista divljanje, podrigivanje, vacarenje koleginica za dupe i slicno...sve na nivou mora da bidne) :mrgreen:

ih bre dok dodje do govora mozes lepo da se napijes i od sampanjca, taman da se zamajavas dok sefovi drve :zper: mene to ceka u petak, al bar znam da ce biti dobroh zdranja i litri crnog vina :manikir: moram vec da krenem da se pripremam, post od sutra :zper:

Sampanjac mi je smor. Ja to g*vno ne pijem nikad, osim kad moram. Nece sefovi drviti previse, o.k. su likovi... Samo da pivo ne bude jedno od dva-tri koje cak ni ja ne podnosim, i da klopa bude na mestu...i ja sam zadovoljan. :)

shiri mi se mudrost mora da nadjem poligon a mozda tesko. bolje da sam pravi inzenjer : ))

- - - - - - - - - -

a nisam :confused:

a mrzim se :(

mislim da bih sad volela da me svi zaborave ali verovatno u stvari ne bih. ali evo kad bih mogla da biram nek me ovi moji zaborave ali nece. eto nista zivimo dalje po mogucstvu najpametnije moguce ili bar nesto nalik tome :confused:
ajde
ovo nije bilo bash lepo ali valjda dalje ce biti ok
pa nece trebalo bi da probam da zhivim nekako pametno koliko mogu, bice onako tesko i felerichno ali kao to je najbolje. naravno ja sam idiot
postoje i drugi :roll:
ova poruka ne bi trebalo da postoji
hah... el ima negde da se dele glupi poslovi za zene. a pa faks si zavrsila : )))))) e moja obrazovana
pa ima da se dele. dosta pisanja : ))

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back