Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Menudos hipócritas y no sólo va por el vídeo...Abrid los ojos de una vez ya empezad a hacer autocrítica en lugar de echar balones fuera, a ver si se nos mete en la cabecita que la culpa no es de los políticos que es de TODA la sociedad. Asi va este país cuando las cosas van mal la culpa siempre es de otro y nosotros somos santos. Pero cuando va bien si que utilizamos el plural mayestático el SOMOS los mejores en Tenis, mira Nadal, el SOMOS los mejores en fúbol oh Campeones del mundo, y banderitas juerga en la calle y diversión y aquí no pasa nada. Pero cuando la cosa va mal siempre el hay un cabeza de turco del que rajar, (a los españoles se nos va la fuerza por la boca) y mientras achanto la cabeza y espero a que sean otros los que resuelvan mis problemas.

Pues seoñres ni Nadal ni el fútbol ni ir a votar el año que viene os va a resolver vuestros problemas, vuestros problemas los tenéis que resolver vosotros mismos como sociedad comprometida para cambiar las cosas.

Escojemos la via facil que es desde el sillon rajar y quedarse a gusto en lugar de mover el culo y plantarse echar un órdago y un par de huevos...Nada vosotros seguid anestesiados viendo fútbol que para ir a cibeles a neptuno o a canaletas para eso si que movéis el culo con gusto.O llorando con anuncios de embutidos en Navidad cuando tendrías que llorar no por que os conmueva sino por pura rabia y vergüenza,
lolcina

Malograđanštine je izgleda metastazirala u najnoviju formu, tj. potrebu da se ima “diploma” iako vas akademsko usavršavanje zanima koliko Zakon o zaštiti maloletnika Eru Ojdanića. A kada su okolnosti u zemlji takve da je sve ono nelegalno istovremeno i lako izvodljivo, onda taj kancer rapidno buja.
To vam je ono kada deca studiraju , a uglavno gledaju kako da "zbave" diplomu, ne zato što to žele ili zato što misle da će zbog toga imati više uspeha u budućnosti nego zato da bi mama mogla da se pohvali baba-strini na nekoj preslavi ili daći kako, eto, “Moja Mira će, boga mi, da bude menadžer”. Čisto da baba-strini zastane Rozen torta u grlu jer njen unuk nije “na studijama” nego možda održava seosko domaćinstvo koje mu je ostavio otac, a to, jelte, uopšte nije “fensi”.
Elem, ako ste dovoljno sumanuti da gledate Happy i na njemu emisiju koju vodi Maja Nikolić (ja sam mazohista, ja se ne računam) mogli ste da u toj emisiji vidite nešto što sebe naziva Blondi. To nešto je obraslo u veštački uvećane sekundarne polne karakteristike i, po sopstvenom priznanju, nikada nije radila jer “uvek ima para koliko joj treba” (možda zato što delatnost kojom se bavi nije klasifikovana u APR-u?).
:lol:

Kako drugacije ?

Kada se desi jedna pozitivna promena, ona vice i druge pozitivne promene...

Mogla si i da se zljubis, pa od tog pozitivnog stresa takodje da smrsas :mrgreen:

Uostalom, nije ni bitno - bitno je da se menja na bolje ~~~ :)
Pa bez stresa.
Već dve nedelje je baš gadno. Konačno sam skinula teret sa srca i polako počinjem da se radujem. Ne smem da preteram da me ne strefi srčka. :D

Pa bez stresa.
Već dve nedelje je baš gadno. Konačno sam skinula teret sa srca i polako počinjem da se radujem. Ne smem da preteram da me ne strefi srčka. :D

:) ...raduj se, bas tako, polako...sto bi moja profanka rekla-sve je stres deco , i previse tuge i previse srece!
Mada, ako se vec stresiras-bolje od srece. :)
...lepo je cuti lepe vesti...neka sve ide u tom smeru. :zag:

A temica:mix svega i svacega...i osecaj da je subota, sutra nedelja...cvrc.

Javila mi se ona drugarice , koja se udala u Hamburg,
a kojoj sam ja vece pred svadbu otkazala dolazak i sviranje na crkvenoj ceremoniji....
jer je mene, i jos par izignorisala, i nije pozvala na devojacko vece..
Iako smo joj bile najblize drugarice, sasvim slucajno smo cule od potpuno marginalne osobe da je devojacko vece uopste odrzano...
Niti je nas uzela da joj budemo deveruse....

A u stvari, bas mi je draga.. ne razumem njen postupak.

Dakle, sama mi je poslala mail, i dogovorili smo da se cujemo i na Skype.

Misao da osobe koje se vole, na kraju ipak predju preko svih nesuglasica i povredjene sujete, i ostanu zajedno.
Ovog puta je dobro pobedilo. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back