Šta trenutno radite? !

WoWScrnShot_032918_205811-zoomed.jpg

Motorcyclist & Jenovahqt-HUNGARIAN BORDER POLICE best EU rank 1 pro

Jos uvek rade serveri za to?
Igrao sam samo 3 deo dok je jos uvek bio RTS, mozda ne bi bilo lose da ga opet iskopam.

Warmane server, icecrown realm ima 12.000 igraca svaki dan.
The burning crusade ekspanzija, isti server ima preko 10.000.

Ja pratim warcraft 3 i danas. Inace danas imas na twitchu gcs kvalifikacije finale, mozes naci kanal Back2Warcraft.

Trenutno se prati dota 2 asian major. Ne igram je ali mi zanimljivo gledati :D

Warmane server, icecrown realm ima 12.000 igraca svaki dan.
The burning crusade ekspanzija, isti server ima preko 10.000.

Ja pratim warcraft 3 i danas. Inace danas imas na twitchu gcs kvalifikacije finale, mozes naci kanal Back2Warcraft.

Trenutno se prati dota 2 asian major. Ne igram je ali mi zanimljivo gledati :D

Izgleda da ne gubi na igracima.

Ti imas Rome 2 TW?

Hteo da te pitam da li vredi nabaviti :lol:
Treba mi upgrade od Rome 1 TW :lol:

Ja sam nakon rome 1 jos igrao medieval 2 i onda je ostalo bilo mrljavljenje...Sve je vise manje na isti fazon, ipak je rome 1 bila za mene prva igra takvog tipa , i dalje u top 10 koje sam ikada igrao.

Dosta su ispeglali dvojku sto se bagova tice, ali nzm kakav komp imas. Treba solidna masina da se igra kako valja.

Ja sam nakon rome 1 jos igrao medieval 2 i onda je ostalo bilo mrljavljenje...Sve je vise manje na isti fazon, ipak je rome 1 bila za mene prva igra takvog tipa , i dalje u top 10 koje sam ikada igrao.

Dosta su ispeglali dvojku sto se bagova tice, ali nzm kakav komp imas. Treba solidna masina da se igra kako valja.

Igrao sam i ja Medieval, oba dela sa ekspanzijama.
Soguna 2 nisam nasao na torentu, volim tu tematiku.

Mislim da moze da izgura Rome 2 da pristojno radi.
Ne znam tacno koji mi je model procesora, znam da je AMD sa 6 jezgra i 3 GHz.

Gledam slike , bolje da ne gledam... Nedelju dana sezone, 2 bajkera RIP, sa suvozacicom (zenom ne znam sta je). U oba slucaja kontakt sa kamionom. Jedan polukruzno preko pune,drugi slucaj momak sa motorom izleteo iz krivine direkt pod.... slike cu ostaviti u glavi.

Back