Šta trenutno radite? !

Vidis da mi ne uspeva :lol:
Ja kazem ciki vidi film ajde da gledamo mace, jok nece, ode kod prozora, skvocala dupe na radijator bleji kroz prozor, briga je

Gledam film 9 zivota, kevin spejsi postaje macak :lol:

- - - - - - - - - -

Verovatno isto kao što je uči da lovi miševe: prvo sama ćapi i pojede jednog, sve u nadi kako će njeno čedo isto tako.

:rotf:
Mi smo maus frendli kuca, ovde se kolju samo plisani misevi :lol:

Ej nemoj da se vredjamo, moje dete je maestralni lovac na plisane miseve, da vidis samo kako ga bije to sve puca :rotf:
Ume cak i u slivnik da ga baci i udavi :rotf:
Kapiram da dok je bila na ulici par meseci da je lovila, vidi se vestina kod nje veca nego nego kod onih sto nikad videle nisu

Schatzi ja obozavam misove, preslatki su mi :zaljubljena: Cuj opsednuta, ja draga moja JESAM macka :malav: Ali ekoloski nastrojena, ne utepavam misOve :lol:

Znamo, Metlo, ali gde si ti čula da je neka majka objektivno pričala o svom detetu? :rotf:

Zezam se. Svaka mačka može da nauči da lovi. Osim moj Lepi, on ceo život živi u dvorištu, a kad vidi miša pobegne...:zcepanje:

Ja sam imao mišolovca u dvorištu, tj po komšijskim ambarima, ali lovio je, i donosio na uvid. Jednom prilikom uđe meni miš u kuću te ga ubacimo unutra da reši problem, nakon sat vremena da ga obiđem a on drema na kauču, miš trči oko njega, ma ko za to da mari. Nešto se dešava sa mačkama kad pređu kućni prag.

Mars znas :guza:
:lol:

I moje u kuci kad sam imala nisu znale da love, ko da ih nauci, neke ulove al ne znaju sta ce sa njim, a vecina nema pojma sta da radi niti lovi ista, osim ciniju sa hranom. Cak i usvojeni macici sa ulica nisu znali jer su spasavani ko jako mali i odma sa mleka na ciniju hrane

Ova mala azdaja je dovedena sa ulice sa svojih 5. meseci, do tad je itekako morala da zna da lovi, ona je i dalje u nocnom modu, danju spava nocu lovi po stanu duhove :lol:
Lovacke poteze i vestinu koju ima, iako je u stanu vec vise od godinu dana, su bolji nego kazem ti one silne kucne macke koje sam imala pre. Da smo u kuci ta bi potamanila sve miseve u celom kvartu :lol:

Jedino sto mi nije jasno, i pored tog perioda na ulici, kao se izmetnu da bude ovakav izbirac po pitanju jelovnika, pa ta ko da je rasla na dvoru luja XIV hbt

- - - - - - - - - -

Ja sam imao mišolovca u dvorištu, tj po komšijskim ambarima, ali lovio je, i donosio na uvid. Jednom prilikom uđe meni miš u kuću te ga ubacimo unutra da reši problem, nakon sat vremena da ga obiđem a on drema na kauču, miš trči oko njega, ma ko za to da mari. Nešto se dešava sa mačkama kad pređu kućni prag.

Garant su napravili neki dil :rotf:
Ono kao nemoj da me utepas imam pun stek slanine dacu ti :lol:

Back