Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
Velikiza tebe. Supice i chang
![]()
@tema
Cekam da dodje prevoz za Bangkok pa da se odjavim iz hotela...idemo dalje![]()
Pre neki dan sam se, nećeš verovati, setila upravo tebe jer lično ne poznajem nikoga ko je tamo boravio, pa su mi tvoje impresije sa prošlog putovanja još uvek u sećanju
Slušam ja onako usput neki bulšit na teveu, kad ono, Dara Bubamara daje intervju po povratku sa odmora iz Dubaija
Kao, pitaju kako se provela, utisci i sl i kakve još voli destinacije za odmor. I na to će ona:...bla bla kenj...volim ovo, ne volim ono...i šta sad bre, ja kao treba da rintam godinu dana da bih provela odmor u nekoj šumetini na Tajlandu!Forti druže moj, oplakah

Uživaj i lepo se provedi i da, ako ništa drugo, makar možeš biti siguran da na ulicama Bangkoka nećeš naleteti na darububamaru

Odem i tutnem mu samo 1000 dinara da ima za kartu, i da ga moje oči skoro ne vide i uši ne čuju (bem ti mobilnu telefoniju). I sad sam ispizdeo, sa jedne strane znam da mu treba puno više, nemaju ništa a troškovi slede, sa druge, nedam, neću da me neko pravi idiotom, ako si bolestan i kraj je blizu bar se ponašaj u skladu sa tim i budi sa svojima, štajaznam o tome.I sad sam loš čovek, meni kada je trebalo ljudi su pomagali, pomenuti ne doduše, taj zna samo da uzima, ali nebitno je, prvo me je bilo sramota što sam bio u neprilici da prihvatim tuđu pomoć a sad još jednom što se izmotavam i ne dajem poput mojih dobročinitelja. i sad pizdim i razmišljam o svemu a voleo bih da mogu o bilo čemu drugom...