Šta trenutno radite? !

Veliki :zag: za tebe. Supice i chang :worth: :lol:

@tema

Cekam da dodje prevoz za Bangkok pa da se odjavim iz hotela...idemo dalje ;)

Pre neki dan sam se, nećeš verovati, setila upravo tebe jer lično ne poznajem nikoga ko je tamo boravio, pa su mi tvoje impresije sa prošlog putovanja još uvek u sećanju :D
Slušam ja onako usput neki bulšit na teveu, kad ono, Dara Bubamara daje intervju po povratku sa odmora iz Dubaija:lol: Kao, pitaju kako se provela, utisci i sl i kakve još voli destinacije za odmor. I na to će ona:...bla bla kenj...volim ovo, ne volim ono...i šta sad bre, ja kao treba da rintam godinu dana da bih provela odmor u nekoj šumetini na Tajlandu!
Forti druže moj, oplakah :rotf:
Uživaj i lepo se provedi i da, ako ništa drugo, makar možeš biti siguran da na ulicama Bangkoka nećeš naleteti na darububamaru:lol:

:zag:

Vidi ti @Anu :zag: pa gde si ti @Ana :D

Hajde kod nas na Mozaik...imamo tamo lepih slika...možeš da gledaš a možeš i da se igraš sa nama :D
...
Tema danas je Moje okruženje....slikamo sami....telefonom, fotoaparatom....ko šta ima....bitno da se družimo :D

Malo ...
smilie_girl_164.gif
...

Prilozi

• eb5446d75334926d84a05683cc39e467--throne-of-glass-tog.jpg
    eb5446d75334926d84a05683cc39e467--throne-of-glass-tog.jpg
    29,4 KB · Pregleda: 6
Uzivam u toplini doma svog :zaljubljena:
Gledam kroz prozor sneg kako pada, grejem se i pijem toplu cokoladu i dernjam se na sav glas, kao pevam.

Pre svega toga sam se smrzla kao kreten, prsti mi se ukocili vani od zime, a ja i rukavice zaboravila.

- - - - - - - - - -

k'o da nekog zanima, al aj :malav:

Rođak me zove u toku dana, krene da nariče, znam da je bolestan i da me setio se jedino zbog toga, tj što nema kome da traži para, sutra ide da leži u bolnici radi ispitivanja i treba mu, preko telefona maltene dumre jedva ga prekinuh i objasnih da ne mogu da pričam dugo, radim. Sračunam se koliko mogu da odvojim odmah, odmah nakon posla ne odem kući već pravo k njemu da mu dam, tamo žena i malo dete mu sami, lola u bilijar klubu :eek: Odem i tutnem mu samo 1000 dinara da ima za kartu, i da ga moje oči skoro ne vide i uši ne čuju (bem ti mobilnu telefoniju). I sad sam ispizdeo, sa jedne strane znam da mu treba puno više, nemaju ništa a troškovi slede, sa druge, nedam, neću da me neko pravi idiotom, ako si bolestan i kraj je blizu bar se ponašaj u skladu sa tim i budi sa svojima, štajaznam o tome.I sad sam loš čovek, meni kada je trebalo ljudi su pomagali, pomenuti ne doduše, taj zna samo da uzima, ali nebitno je, prvo me je bilo sramota što sam bio u neprilici da prihvatim tuđu pomoć a sad još jednom što se izmotavam i ne dajem poput mojih dobročinitelja. i sad pizdim i razmišljam o svemu a voleo bih da mogu o bilo čemu drugom...

- - - - - - - - - -

Izvinjavam s eukoliko je neko pročitao, treba mi da se izjadam, a lakše mi prvo pred neznanima, da se saberem bar malo.

Rođak me zove u toku dana, krene da nariče, znam da je bolestan i da me setio se jedino zbog toga, tj što nema kome da traži para, sutra ide da leži u bolnici radi ispitivanja i treba mu, preko telefona maltene dumre jedva ga prekinuh i objasnih da ne mogu da pričam dugo, radim. Sračunam se koliko mogu da odvojim odmah, odmah nakon posla ne odem kući već pravo k njemu da mu dam, tamo žena i malo dete mu sami, lola u bilijar klubu :eek: Odem i tutnem mu samo 1000 dinara da ima za kartu, i da ga moje oči skoro ne vide i uši ne čuju (bem ti mobilnu telefoniju). I sad sam ispizdeo, sa jedne strane znam da mu treba puno više, nemaju ništa a troškovi slede, sa druge, nedam, neću da me neko pravi idiotom, ako si bolestan i kraj je blizu bar se ponašaj u skladu sa tim i budi sa svojima, štajaznam o tome.I sad sam loš čovek, meni kada je trebalo ljudi su pomagali, pomenuti ne doduše, taj zna samo da uzima, ali nebitno je, prvo me je bilo sramota što sam bio u neprilici da prihvatim tuđu pomoć a sad još jednom što se izmotavam i ne dajem poput mojih dobročinitelja. i sad pizdim i razmišljam o svemu a voleo bih da mogu o bilo čemu drugom...

- - - - - - - - - -

Izvinjavam s eukoliko je neko pročitao, treba mi da se izjadam, a lakše mi prvo pred neznanima, da se saberem bar malo.

Nemoj da se osecas lose.
Ne mozes uciniti za njega vise nego sto sam mora.

Back