Šta trenutno radite? !

Tes,
Ma ne bojim se više nikoga, aupič:lol:

A nakon nekog vremena i dobro organizovanog treninga
nema više "ostajanja bez daha",
ne, ozbiljno kažem...čak i onaj najobičniji rekreativac koji je u životu potrčao samo za autobusom, vremenom stekne baš dobru kondiciju,
poenta je da ne forsiraš odjednom, da sve to ide postepeno i da se ne prave duge pauze...bla bla...
A ako govorimo o sexu, stvar je...pa,
otprilike slična:rotf:

Bar kod mene tako:lol:

pa baš htedoh priupitati o čemu govorimo ovde, da li o trčanju ili sexu :rotf:
...
samo me zbunjujete....ja sam biciklista, a ne trkač :zkez:

Hej Džo, jesi popizdio, Il' si se to šljive nazviždio, Aman!

:lol:

Mjok, samo se svi bavimo razlicitim sportovima. :lol:

Mr No :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Deder odspi malo za degustaciju, nemoj da is takav....Sremci nikad nisu bili cicije:lol:

Nije vino za sve , za zene su cetka i metla a za nas prave muskarce je vino.Eto zamalo da mi lovacki ugodjaj propadne zbog polovara koje su se nasikale mog demonstracionog vina namenjenog lovcima u cilju promocije mog domaceg proizvoda koji ne izaziva mamurluk jerbo je nastalo od cistog grozdja i nicega vise.Balonce prirodnog crnog vina poneo sam da se predstavtim i celu sunku da podupre vino Strkljave curice( nabedjene manekenke) su se gorepomenutog vinca crnog prve dohvatile sunku su masakrirale i nekim cudom su zaboravile na manekenske manire i ostala naklapanja sa kojima se hvale u medijima a onda im je gacni lastis oslabio i vece pre lova bilo je vrlo dinamicno:hahaha:Sutra ranom zorom lovacka ekipa se jedva sakupila bas zbog tih gorepomenutoh zena .Obronci Fruske Gore kisica onako tek utisala jutarnja izmaglica idealni uslovi da se love fazani i ostala pernata divljac a lovci iscedjeni ruke im drhte nisanske sposobnosti ogranicene i sve zbog gorepomenutih koje su neumereno kushale ono moje gorepomenuto....mislim vino i tako drsko sabotirale kolege lovce.
Sunka ( jadni ostaci )je dobro dosla da nas okrepi ali je bese malo ostalo pa se pekla slaninica na drvenim stapovima i pricale su se lovacke price iz nocasnjeg lova na gnjilogze opajdare.
Lovacki paprikas koji bese oko podneva su gnjiloguze takodje u slast krkale iako su se tek probudile

Poslednja izmena:
Stoka ima meru za razliku od ljudi.
Eto prost primer krava pase travu na livadi oko nje je trave u izobilju tu je i potok sa pitkom vodom i kad si video kravu da se toliko trave najela da je eksplodirala.:hahaha: mozda ih ima ali je to minorno
Uporedi to sa covekom koji se najde u situaciji da ima oko sebe hrane i pica u izobilju plus sve je mufte dakle dzabaka , koliki je broj onih koji se nece ozderati i napiti da eksplodiraju ima ih ali je njihov broj minoran dakle ko je bolji covek ili stoka

Stoka ima meru za razliku od ljudi.
Eto prost primer krava pase travu na livadi oko nje je trave u izobilju tu je i potok sa pitkom vodom i kad si video kravu da se toliko trave najela da je eksplodirala.:hahaha: mozda ih ima ali je to minorno
Uporedi to sa covekom koji se najde u situaciji da ima oko sebe hrane i pica u izobilju plus sve je mufte dakle dzabaka , koliki je broj onih koji se nece ozderati i napiti da eksplodiraju ima ih ali je njihov broj minoran dakle ko je bolji covek ili stoka
Zato i naveo taj primer. ;)

Ima jos bolj9i primer na cega lice zene kad se udaju i u kakvom su stanju posle par godina.Dakle odvale guzicetine oko pojasa slauf sise mogu da zabace preko ramena a kad zasednu za trpezu ciste sto kao termiti.Samo paju po frizideru i to je jedino mesto gde paucine nema.

Ima jos bolj9i primer na cega lice zene kad se udaju i u kakvom su stanju posle par godina.Dakle odvale guzicetine oko pojasa slauf sise mogu da zabace preko ramena a kad zasednu za trpezu ciste sto kao termiti.Samo paju po frizideru i to je jedino mesto gde paucine nema.

To si u pravu:zag:Kad vidim pojedine,kao slonice.Sto bi moja jaca polivina kazao-Raskokane:zloca:

- - - - - - - - - -

Posle jutarnje gimnastike i trcanja.Slatko,voda sa izvora i kafica:super:

Kasljem kao najgora marva, satra me bronhitis. Izgleda da sam isprepadao i komsinicu od koje me deli zid, nece imati snosaj, cuju me ona i njen vepar kako krljam, dekoncentrisem ih time, znaci nista od nocasnjeg performansa. A bilo bi zanimljivo takmiciti se s njom, da vidimo da li ja mogu glasnije da kasljem ili ona da stenje... :zcepanje:

Back