Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
pa baš htedoh priupitati o čemu govorimo ovde, da li o trčanju ili sexu![]()
...
samo me zbunjujete....ja sam biciklista, a ne trkač![]()
Sad će Dzodzi i Šime da se jave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...

Tes,
Ma ne bojim se više nikoga, aupič
A nakon nekog vremena i dobro organizovanog treninga
nema više "ostajanja bez daha",
ne, ozbiljno kažem...čak i onaj najobičniji rekreativac koji je u životu potrčao samo za autobusom, vremenom stekne baš dobru kondiciju,
poenta je da ne forsiraš odjednom, da sve to ide postepeno i da se ne prave duge pauze...bla bla...
A ako govorimo o sexu, stvar je...pa,
otprilike slična
Bar kod mene tako![]()
...
Mjok, samo se svi bavimo razlicitim sportovima.Hej Džo, jesi popizdio, Il' si se to šljive nazviždio, Aman!

Mr No
- - - - - - - - - -
Deder odspi malo za degustaciju, nemoj da is takav....Sremci nikad nisu bili cicije![]()
Sutra ranom zorom lovacka ekipa se jedva sakupila bas zbog tih gorepomenutoh zena .Obronci Fruske Gore kisica onako tek utisala jutarnja izmaglica idealni uslovi da se love fazani i ostala pernata divljac a lovci iscedjeni ruke im drhte nisanske sposobnosti ogranicene i sve zbog gorepomenutih koje su neumereno kushale ono moje gorepomenuto....mislim vino i tako drsko sabotirale kolege lovce.
ne razumem se ičSto bi se reklo "Da pijemo kao ljudi ili kao stoka"?Vino trazi gospodara dakle treba znati kad i koliko ga piti

mozda ih ima ali je to minornoZato i naveo taj primer.Stoka ima meru za razliku od ljudi.
Eto prost primer krava pase travu na livadi oko nje je trave u izobilju tu je i potok sa pitkom vodom i kad si video kravu da se toliko trave najela da je eksplodirala.mozda ih ima ali je to minorno
Uporedi to sa covekom koji se najde u situaciji da ima oko sebe hrane i pica u izobilju plus sve je mufte dakle dzabaka , koliki je broj onih koji se nece ozderati i napiti da eksplodiraju ima ih ali je njihov broj minoran dakle ko je bolji covek ili stoka
Ima jos bolj9i primer na cega lice zene kad se udaju i u kakvom su stanju posle par godina.Dakle odvale guzicetine oko pojasa slauf sise mogu da zabace preko ramena a kad zasednu za trpezu ciste sto kao termiti.Samo paju po frizideru i to je jedino mesto gde paucine nema.
Kad vidim pojedine,kao slonice.Sto bi moja jaca polivina kazao-Raskokane

...i ''rekla'' joj;

misliš na one kolektivne fotke u kojima svi izgledaju ko antički stubovi
ni ja ne volem takav foto sešn.
više volem kad sam sama u kadru![]()