Šta trenutno radite? !

Hvala draga..baš tako se nekako i osećam, sentimentalno, uzbuđeno, pomalo umorno...ali u svakom slučaju, lep je osećaj, čak i kada je novčanik sve tanji i tanji a nekakav kraj se još ne nazire, ali biće..božedajzdravlja,
uskoro nadam se:zag:

Da..eno baš sam okačila ružu..ostalo je još par nekih lukovica, zumbuli, lale...klasika...ima još nekoliko cvetnih grmova..hortenzija i još nešto, videću šta kad procveta:lol:
Ostavili su i lozu koja pravi hladovinu na tom nekom delu gde će biti ugodno da se sedi vani ali sve ostalo..voćke kojih je kako komšije kažu bilo poprilično, zatim nekoliko tih cvetnih leja i sl.,
sve su počupali! :evil:
Tip koji je tu boravio ma nepunih dve godine, bio je kamiondžija i kretenu je trebalo prostora da može u dvorište da "utera" vozilo, utero materi!:twisted:

Baš šteta, mada mi sad neki kažu da je možda i bolje, jer sad mogu da krenem bukvalno od nule i da oformim svaki kutak vrta baš kako želim...eto,
ipak nešto i dobro u tome:)

Definitivno mesto ima neku finu i sentimentalnu notu :zaljubljena:
baš mi se sviđa što si zadržala taj spoj starog i novog i nekako taj par koji je živeo,
baš mi je simpatičan i mesto (tvoj dom) ima dušu :heart:
..
U pravu su, ti ljudi, što ti kažu da sad možeš da kreiraš svoj prostor kako ti hoćeš.
Eto one lejice što si kačila, na netu stvarno ima puno lepih ideja, verujem da ćeš postepeno sve lepo urediti :lol:
Svake godine, nova biljčica, nova voćka i biće prelepo stvarno. :heart:
...
:zag:

Frizura ti se jako sexy :zper:
Baš mi se sviđa :super: vidim da imaš neki svetliji odsjaj kosa, da li crvenkasto ili med-plavo..nešto tako izgleda :lol:
...

Evo sličan samo malo svetliji selfić:lol:

Mislim da se sad bolje vidi, mada ja uopšte ne znam šta mi je sve smućkala, nije to baš plavo, al nije ni pepeljasto..ma nemam pojma, ja ti se u to uopšte ne kontam:lol:

Ti izgleda imaš malo uvijenu kosu, to jest uvija ti se kad je vlažna pretpostavljam?
...
Jako ti lepo stoji ova boja, verujem da te osvežilo, mada zbog tih visokih jagodica, dobro ti stoji i da si skroz brineta.
Ali i ja nekad leti nosim malo svetliju varijantu, jer svejedno od sunca ti kosa malo posvetli.
..
U svakom slučaju frizerka je uradila dobro posao...imaš sunce u kose za leto :zaljubljena:
..
Tako da je super, odlično ti je uradila :okok:

Hvala...koliko se vidi, jel, ali meni je bitno da sam ful sada zadovoljna ženska:mrgreen::lol:

Inače, kosa mi je totalno (očajno, ja bih rekla) ravna i ovo je takođe bilo malo prethodnog fazoniranja..dan pre sam je malo uvijala..za razliku od današnje globalne mahnitosti za ispeglanim špagetama, ja uvek žalim što nemam prirodno valovitu, kuštravu, frčkavu..ili kakogod talasastu kosu..
sad mi još više uz ovu novu boju nikako ne ide da bude ravna...
doduše, sad mi je to malo više petljancije nego pre, ali prija promena u svakom pogledu: ))

Odoh, da ne zagušim temu svojim aktivnostima, frizurama itd....da se ne pretvorimo u Žene:lol:
Kuckamo se:zag:

a šta kuvate danas lepo za ručak ili vam je možda ostalo od juče :lol:
..
nama ostalo neko povrće i malo ribe :lol:
..
ja to mogu i hladno :njam:

Juče je ostalo od subote:lol:
Netipično za nedelju, ali opravdano.
Imam komad svinjetine, mladi luk, šargarepu, list peršuna, kurkumu, alevu ljutu...supu od prekjuče...ovako posmatrano,
pašće neki preliv za testeninu.

- - - - - - - - - -

Ja vec obrisao.:)

A ja htela da te citiram,
šta ima veze....i meni je fora da se zaebavam na taj fazon Ženskog foruma, šta smo ručkali, jesmo li imali seksić, da li smo uredno kakili...sve svoje aktivnosti drugarski delimo sa ostalima,
baš je to superiška:mrgreen:

pijem čaj i čitam recept od Ripli :lol: rižoto sa morskim plodovima...deljuje jami :njam:

Odličan je, čak i za one koji nisu baš nešto "na ti" sa morskim ukusima, a ne moš biti jednostavnije...
Oni Frikomovi Plodovi su sasvim solidni,
meni je uvek žao što nam nisu dostupne sveže namirnice tog tipa.....gledala sam onomad u Cro...blago njima,
jest da je sve to i tamo poprilično skupo, ali ta dostupnost bukvalno "jutros" upecanih riba, hobotnica itd, je fenomenalna.

Tema
Odoh pa se vraćam večeras:lol:

Back