Ripley*
Iskusan
- Poruka
- 5.806
ajme,taman hteo da stafim fotku ...drugi deo ispijene kafice.
neko ce mozda da i dirne,ako ne privede svog bliznjeg..
Samo se ti kači..ima nas koji gledamo i u tišini uživamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajme,taman hteo da stafim fotku ...drugi deo ispijene kafice.
neko ce mozda da i dirne,ako ne privede svog bliznjeg..

Nije ni nagoveštaj neke šatro yoga filozofije, bla bla truć....najobičnije vežbe istezanja ali baš za slučajeve išijasa, povreda i sl...pogledaj, pokušaj....ja mislim da bi tebi to pomoglo,
makar malo smanjilo pritisak jer poenta je u neprestanom ali laganom istezanju...svakako pogledaj i zadaj sebi šta znam..recimo mesec dana da ćeš to raditi svakodnevno, recimo ovo što predlaže onaj čovek iz youtube linka koji sam tamo okačila..fokusiraj se dok radiš te vežbe, zadaj sebi to kao neku dnevnu rutinu i ubeđena sam da ćeš osetiti benefite![]()
na koju temu, pogledacu?

da,da..drugo i ne umemo ..Samo se ti kači..ima nas koji gledamo i u tišini uživamo![]()
![]()

Ostavila ti je vezbe za kicmu![]()

Ljudi....jest da ništ ne kontam i naravno, ne tiče me se,
ali ajde da smirimo strasti i da se fino zezamo ovde....taman kad sam pohvalila temu i odredila je kao svoje novo mikro forumsko utočište: ))
prenosite ovde te neke neke drame...kapiram sve (i sama sam na žalost bila sudionik tih forumskih pyzdarija), ali ajde da budemo ok...teškom mukom smo ovo mesto, čitav ovaj pdf. koliko toliko sačuvali od tih nekih intrigantskih "turska serija" i latino sapunjara drama ...ne mislim nikome lično da solim i upućujem kritike, dragi ste mi beskrajno svi, ali fakat....ono, ljubim vas i molim...evo vako![]()
![]()
Pyzdim jer umesto da vidim gol Real Madrida ja se ovde....

mozda ocima?Hajde.... ali bez zadržavanja na trbušnjacima Ronalda ili Bejlija ako je moguće sa fokusom na kretanje lopte molim
P.S. Kako Novak gleda ?

Samo ako je rumena i nije prskana![]()
Rumena jeste
Al sumnjam da je neprskana![]()
Pazi jabuka, kad pre su sazrele?
Tessa sta radis tim jabukama ovde tek procvetale?
@Tema 1:0 Djole
sve fotke su moje...samo da se znaVidi Tessa kako je lopov....a ja poverovala da je fotka samo za mene![]()

e nema vlage...udarila sušaRazmisljam o tome da nasadim jednu sortu jabucice, jel se tako kaze jel te?
mislim da ima i dovoljno vlage da se odmah primi..
- - - - - - - - - -

Hajde.... ali bez zadržavanja na trbušnjacima Ronalda ili Bejlija ako je moguće sa fokusom na kretanje lopte molim
P.S. Kako Novak gleda ?

Iz loze kao i Nadal i kralj Huan Karlos
u sta si ti gledao ?![]()