Šta trenutno radite? !

ne brini :zag:, evo ja ti nudim jabukicu :rotf:
...vido' sam te..kako si mi zgodan :zper:

E šteta Ripli što nisi videla :zper:
Ali verujem da će Fortes ako ga motivišeš, postaviti opet :lol:
Da vidimo šta ti radiš? :ceka:
A Leonu ni traga ni glasa...ne znam da nije zaspao u kadi :lol:

:heart: :lol:

- - - - - - - - - -

energično :zper: :lol:

Vidi Tessa kako je lopov....a ja poverovala da je fotka samo za mene :zcepanje:

@tema, pripremim se da upalim svecu i stavim na prozoru. Tradicija koju svi ljudi u ovoj drzavi cene. Naime 4. maja 1945 Danska je oslobodjena od nacista, pa u znak poginulima u ratu, pali se svake godine na ovaj dan sveca u njihovu cast.

Ljudi....jest da ništ ne kontam i naravno, ne tiče me se,
ali ajde da smirimo strasti i da se fino zezamo ovde....taman kad sam pohvalila temu i odredila je kao svoje novo mikro forumsko utočište: ))
prenosite ovde te neke neke drame...kapiram sve (i sama sam na žalost bila sudionik tih forumskih pyzdarija), ali ajde da budemo ok...teškom mukom smo ovo mesto, čitav ovaj pdf. koliko toliko sačuvali od tih nekih intrigantskih "turska serija" i latino sapunjara drama ...ne mislim nikome lično da solim i upućujem kritike, dragi ste mi beskrajno svi, ali fakat....ono, ljubim vas i molim...evo vako:zag:
default_pray.gif

da nije izlazak sunca?
salim se sad cu pogledam

Nije ni nagoveštaj neke šatro yoga filozofije, bla bla truć....najobičnije vežbe istezanja ali baš za slučajeve išijasa, povreda i sl...pogledaj, pokušaj....ja mislim da bi tebi to pomoglo,
makar malo smanjilo pritisak jer poenta je u neprestanom ali laganom istezanju...svakako pogledaj i zadaj sebi šta znam..recimo mesec dana da ćeš to raditi svakodnevno, recimo ovo što predlaže onaj čovek iz youtube linka koji sam tamo okačila..fokusiraj se dok radiš te vežbe, zadaj sebi to kao neku dnevnu rutinu i ubeđena sam da ćeš osetiti benefite:)

Back