Šta trenutno radite? !

2014-635318975017048265-704.jpg

I ja pridružujem sve reči podrške, ali kad ih čitam dođe mi da zveknem metak u čelo:lol:
ajme depresivnih malodušnih i syebanih ljudi:(

Ne dajte se drugari! :zag: :zag:

Red tuge, red bijesa zbog SMS-a
Tvoje duševno stanje je poput lasagne
Zar na tebi da štedi? Da te tako uvrijedi?
Crven u licu gnječiš limenku piva

Njen «sori» po Vuku i smajli na ekranu
Idu ruku pod ruku kao sol na ranu
Zar nakon svega joj nisi ni poziva vrijedan
A zbog nje si preš'o na 09?

bla bla bla

Nije sve, nije sve tako sivo
Kad imaš s nekim otić' na pivo

....

Uvek, lazne ljubavi i prijatelji su najgore stvari

A ponekad je bas duboka provalija de ces tad
Svaki pokusaj te vraca na isto
Aupm

Kako bre ljubav može biti lažna?
Dok voliš, ne postavljaš sebi pitanja autentičnosti tog osećanja,
prepustiš se i to je to. E sad što se sranjca dešavaju, pa
dešavaju se, šta sad...negde se niste našli, poklopili i preklopili......ne znači da su i emocije bile fejk.

I prijateljstva, mislim ebes ljubavi, ali fejk prijateljstva su hit sa vecne top liste... ebo te tacno cu morati kad mi neko kaze da je nebo plavo svakih par minuta da proveravam da li je, toliko me ljudi izlagase i osrase da dodjoh u stadijum u kome vise ni sam sebi ne verujem.

@TEMA: Opet kasljem.

Zauzet neki narod.... svi nesto rade.:)

Picaburek uzmi antibiotike i ne zajebavaj se sa tim kasljem,
a naci ce se nesto pametno, ako trazis. Jes, da nije bas zgodno traziti u muskom drustvu
i u kafani, ali sta fali konobaricama i sankericma i ponekoj alkoholicarki.

Ne znam ljudi, prosle godine, kad su poceli problemi, nisam dosao do alergo testova, ali bojim se da ce morati i to da se obavi, ne mogu u isto vreme dobiti upalu pluca dve godine zaredom, bilo bi malo cudno, pre ce biti da je neki drugi uzrok tegoba.
Na alergo obavezno, možda spirometriju...ajde, nećemo te maltretirati kvazidijagnostikom,
samo kreni...koliko već sutra, čisto da ne prekorevaš samog sebe i zbog hronične lenjosti kad je zdravlje u pitanju.

sve će biti ok:zag:

Rezultati spirometrije su mi prosle godine uprkos svemu bili odlicni, zato nisam stigao do alergo testova, i zato su sumnjali i na kancer, medjutim ove godine imam iste probleme, i kapiram da mi alergo testovi ne ginu. Samo sam sad u nekoj haos fazi, zezanje kod lekara bi mi dodatno iskomplikovalo zivot. Kad je shit mora biti dip shit, ne moze kod mene nista jednostavno, :D
Ma, ne brinite, necu jos baciti kasiku. Valjda necu. :)

Čitam o solarnim olujama..još jedan projekat "smak sveta" na pomolu:lol:
ovaj put smak telekomunikacijskih sistema i globalni elektro kolaps.

Blaženo bilo "analogno" doba.

- - - - - - - - - -

Rezultati spirometrije su mi prosle godine uprkos svemu bili odlicni, zato nisam stigao do alergo testova, i zato su sumnjali i na kancer, medjutim ove godine imam iste probleme, i kapiram da mi alergo testovi ne ginu. Samo sam sad u nekoj haos fazi, zezanje kod lekara bi mi dodatno iskomplikovalo zivot. Kad je shit mora biti dip shit, ne moze kod mene nista jednostavno, :D
Ma, ne brinite, necu jos baciti kasiku. Valjda necu. :)

:obozavam:

Back