- Poruka
 - 11.141

Odmorio sam se ovog vikenda ko nikad. Spavao pola dana, drugu polovinu gledao serije, mnogo lepo bilo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej bre to staro...čekao kraj radnog vremena...i dočekao
Kakvo spavanje trenutno energija u full-u:
![]()

Odmorio sam se ovog vikenda ko nikad. Spavao pola dana, drugu polovinu gledao serije, mnogo lepo bilo...![]()

Odmorio sam se ovog vikenda ko nikad. Spavao pola dana, drugu polovinu gledao serije, mnogo lepo bilo...![]()

pa kakav ti je to vikend za hvaljenje
ajde bre ljudi mnogo ste neozbiljni, odoh da sastavljam porudzbinu

))))

Zato sto sam resio da se vise ne blesim po ovom forumu. Kada imam ozbiljan avatar onda se ne blesim.jedem višnje iz bašte i gledam šta Rampl piše..i razmišljam što mu je tako gadan avatar![]()

čitam i ništa te ne razumemZato sto sam resio da se vise ne blesim po ovom forumu. Kada imam ozbiljan avatar onda se ne blesim.![]()

čitam i ništa te ne razumem![]()
na avataru ti je neki ćelavac, koji meni liči na nekog alkosa iz FRP igrice, sumnjivog lika iz birtije kojem treba da priđem da bi obavila neki dijalog i dobila quest.. lik izgleda ozbiljan i zamišljen...nemam pojma jel' sam pogodila?
e jbg..ja ne gledam Game of Thrones...jedino znam ko je onaj DrogoOzbiljan jeste i mnogo nadrkan. Tywin Lannister iz serije Game of Thrones.
Plemic, sposoban, pametan, lukav, nije alkos, enormno bogat, surovi ubica, veoma podmukao, opasan spletkaros itd.

i ja takođe..nisi jedini

Slaba uteha dusho...
A dan kao stvoren za Adu

Mnogo je to, raditi 6 dana,aha, prošla subota ja se bila dogovorila sa drugaricom...i naravno nije ništa bilo od dogovora
..
a pogle danas
..
ona me zove a ja ne mogu![]()
 jedino ako ti je neki drugi dan u nedelji slobodan.Mnogo je to, raditi 6 dana,jedino ako ti je neki drugi dan u nedelji slobodan.

nije strašno, srećom jedan subota u mesecu...nego kukam što je baš danas jer jelep dan![]()