Šta trenutno radite? !

hocesh da vidish magiju?...prosledi taj roshtilj i videcesh kako...nestaje :rumenko::lol:

i punjene pečurke sa kačkavaljem i šunkaricom, punjena jaja sa fetom, ajvarom i pršutom, druga vrsta sa ruskom salatom!
.. baklava sa makom, baklava sa orasima, rozen pita :lol:

gde da pošaljem ;)

- - - - - - - - - -

Nije valjda coskara i poetesu sarmirao... nego sad sam citao ove njene pjesme, ti kolega isto imas literarnih radova na forumu mogli bi da razmjenjujete savjete.

:kolac: čitam šta radi Ublehas

Mozda ti to radis nesvjesno ali one se naloze na tebe, zracis nekom aurom sta li.
Ma nije ni svestan, ja taman započnem razgovor sa nekom na temama, prebacimo se na PP, kad on uleti, počnu da se kače, ja i kad pošaljem neku poruku da je animiram čekam da dođem na red od njihovog prepucavanja i kad konačno dočekam sve što dobijem je: 'Viš onog Ćošeta kako piše, morala sam da mu odgovorim' (jok nisam primetio, refrešujem te šta radiš četir sata čameći čekajući)...

Ma nije ni svestan, ja taman započnem razgovor sa nekom na temama, prebacimo se na PP, kad on uleti, počnu da se kače, ja i kad pošaljem neku poruku da je animiram čekam da dođem na red od njihovog prepucavanja i kad konačno dočekam sve što dobijem je: 'Viš onog Ćošeta kako piše, morala sam da mu odgovorim' (jok nisam primetio, refrešujem te šta radiš četir sata čameći čekajući)...

ništa mi ne pričaj, al za poetesu i ostale ne šjekiram se mlogo,jok, Boga mi jedinoga, samo me stra da se ne okomi na moju kaću :sad2:

spongebob-brushing-hair_2408.gif

Back