gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Nemoj primati sve ksrcu, nije sve onako kako izgleda.nešto me onako preseče na pola u predelu grudnog koša![]()
Uvek je dobro lično proveriti, bilo izdaleka, izokola, ili direktno kroz razgovor sa nekom osobom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj primati sve ksrcu, nije sve onako kako izgleda.nešto me onako preseče na pola u predelu grudnog koša![]()

Pijem kafu i razmišljam, natovarih sebi na vrat jednu predivnu plavušu, i sad neznam da li da se upustim u avanturu...![]()
Pa kad bih te spojio sa njom, nije daleko od tebe, iz BG-a je, kad bi je video, bojim se da bi izvršio samoubistvo. Daleko bilo.uh uh...baš si na mukama
jel sa gerijatrije, il sama raspolaže svojom penzijom ?

Pa ti si stvarno zaljubljena, ko je taj koji će da naebe?jedem jabuku![]()

Pa ti si stvarno zaljubljena, ko je taj koji će da naebe?![]()

trenutno se branim od navalentnih forumašica. čak sam i pp moro da zaključam![]()
Apokalipsa i 28 dana kasnijeSamo tiho mi šapni, nemora svako da čuje, ali dovoljno jako da čujem, imam nekad malo plehane uši.kad poedem jabuku, ću ti reknem!![]()

Samo tiho mi šapni, nemora svako da čuje, ali dovoljno jako da čujem, imam nekad malo plehane uši.![]()
interesantnoVolela bi da saznaš koliko je interesantno, ali te nešto uzdržavainteresantno

Želiš mi biti žena? Može, ali znaš gde je to moguće, samo ispod vrbe, gde su tajne ljubavi skrivene i postojane.skakućem na stolici![]()
![]()

Želiš mi biti žena? Može, ali znaš gde je to moguće, samo ispod vrbe, gde su tajne ljubavi skrivene i postojane.![]()
Odnmaram uz kafu, pokosio sam travu oko kuće, poradio jojš što šta, tako da mi sad žena ostavila ma miru...![]()

Pa sad, izbegao sam danas ljubavnice, potencijalne ljubavnice, mada nisam siguran da ih i ovde nemažena te je možda ostavila, ali ljubavnice neće!![]()
...pijem limunadu i sedim u hladu!![]()

Доказала си да са тобом није ништа сигурно, те зато молим те заборави све шта сам ти писао.znači nesiguran!
a ja danas baš nešto sigurna da će biti ručak![]()

Ali i nisi nšta uradila, samo prazna obečanjadanas ništa ne zaboravljam!![]()
![]()

poslala sam ti poruku po jednoj ptici! 
Ako si poslala stvarno po prici, onda ču je dobiti. Ptice su vezane za meneposlala sam ti poruku po jednoj ptici!
![]()

ptičice se vezuju znači