gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Neznam ni sam, ja bih sve!![]()
![]()
jedemo udvoje kolače
![]()

Izvinjavam se svima, danas sam otkačen, nisam skoro bio ovako inspirisan, ljubavlju, ženama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neznam ni sam, ja bih sve!![]()
![]()
jedemo udvoje kolače
![]()
Vrbopuc, stramajka, objasnili su ti to već mudriji od mene.
I muškarci, Ćoše, i muškarci. Samo ja ne bih verovao tima što priznaju, ostali smo ovde da se foliramo kako nam je sve u redu.Pokušavam da povratim raspoloženje, pojeo sam dve jabuke od muke.
Draga me ženska bacila u dubiozu, ispračala mi u kakvim je sve neprilikama...![]()
Sad se pitam, da li sve žene koje vise na interntetu imaju samo probleme?
Dokažija nemam problema sem što visim na Internetu![]()
Tačno. Na to nisam obratio pažnju, jer ne ljubavišem sa muškarcima, pa neznam kakav je ko u situaciji trenutno...I muškarci, Ćoše, i muškarci. Samo ja ne bih verovao tima što priznaju, ostali smo ovde da se foliramo kako nam je sve u redu.
Sve zene imaju problem dok ih ne dohvati neki muskarac i izbambusa da im kolena klecaju a onda svi zenski problemi nestaju.
Naravno, dok se budeš dokazivalakokice valjda smem da jedem
![]()
Sve zene imaju problem dok ih ne dohvati neki muskarac i izbambusa da im kolena klecaju a onda svi zenski problemi nestaju.
Da se nisi razočarala?pročitala nečiji detaljni opis skorašnje aktivnosti, nisam baš morala