- Poruka
- 46.701
Pa blokiraju komande u editoru, nezezaj. Nema ni bejzik...
Samo mogu sa URL da postavljam slike na ovom PDF-u. Govorim za ovaj pdf, Muškarci.
Pogledajte prilog 323650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa blokiraju komande u editoru, nezezaj. Nema ni bejzik...
Samo mogu sa URL da postavljam slike na ovom PDF-u. Govorim za ovaj pdf, Muškarci.
Ti nerazumeš, nema ništa od toga, samo tamna pozadina!
Ti nerazumeš, nema ništa od toga, samo tamna pozadina!
I mogučnost da prebacim na URL...
Evo pogledaj ovde sam postavio :E svašta...
Izgleda da je do flasha, kada ga obrišem iskače mi taj sa pozadinom za slike koji si ti postavio, doduše sa browse opcijom, ponovna instalacija i početni je fortesov, gde mora na basic.Evo pogledaj ovde sam postavio :
http://forum.krstarica.com/showthre...a-u-kafani?p=27564857&viewfull=1#post27564857
Vidiš kako sam tamo mogao![]()
Tražila prijem u moderaciju ili odjava?odgovaram na mail forumu krstarica![]()
Nemoj da me ogovarašodgovaram na mail forumu krstarica![]()
Izgleda da je do flasha, kada ga obrišem iskače mi taj sa pozadinom za slike koji si ti postavio, doduše sa browse opcijom, ponovna instalacija i početni je fortesov, gde mora na basic.
Tražila prijem u moderaciju ili odjava?
Nemoj da me ogovaraš![]()
Šta znam, pošto doživljaji sa tobom su više no neočekivani, vrh vrhovaodjava. dosta je bilo, a kako sam poprilično neprincipijelna, onda me jedino brisanje naloga i lenjost da napravim novi može držati podalje od ove navike.
neću, ne brini. nisi na crvenoj interpol-kibi poternici![]()
Molim moderatore da nebrišu i ne ne zaključaju ovu temu, zato što na pdf žene večini nama je zabranjeno da pišemo.
Hvala.![]()
Pijem kafu i gledam Leu Kiš, gosti su superiška!![]()
Dušo, napiši molbu, dostavi je odgovrnoj ekipi Foruma, i stani u red. Možda ti se osmehne srećaChesheli koji mooda?
odgovaram na mail forumu krstarica![]()
posalji ga meni @kibic...kod mene uvek mesta za kolace ima![]()
aj ti kod mene na kafu, kolace i trac partiju
nego vrlo je jednostavan, ukusan, socan, a koristi se nemleveni mak. neki starinski recepis, napisacu ako hoces![]()
dolazis?cut'..nemoj dva puta reci...em planiram uskoro dolazak u vasu "zabitu", em se lako primam na pozive koji ukljucuju kolace i klepetanje..
e ako je starinski, napisi..![]()
...donela baba iz Afganistana....koristi se nemleveni mak. neki starinski recepis,...