šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bro'j'tro.
Ustaje ćerkica iz krevetca,gleda me i kaže "Vidi kako sam lepa." :zcepanje:

:heart:
Deca su cista radost! :)

- - - - - - - - - -

Tema: Dojim

- - - - - - - - - -

Moja beba sinoc se zaigrala na krevetu pa uzme moju ruku i prisloni na svoj obraz i mazi se... :)
Jao ja se raspilavila... a mislila sam da ne postoji veca maza od sina... ali devojcice su nesto najlepse na svetu :)

Sin 3 godine, neko vece ulece u kupatilo, ja se taman istusirala i brisem se ispred ogledala, a on onako odusevljeno:"Mama pa ti si LEPA!" :lol:
Kao da je otkrio nesto novo! :lol:
(Zato sto mu mi kad ga okupamo kazemo Vidi kako si sad lep i mirisljav)

A ti ces da ga dohranis sa svojim mlekom ili da ga pustim da umre od gladi?:roll:Sta preporucujes?
........
Doruckujem i gledam kako je veliki decak razbacao lego kockice po celom stanu.:heart:

Ne.
Kada zena zeli iskljucivo da doji. Sto je najbolje za bebu i majku... onda se dohrana polako smanjuje a beba se stavlja cesce da sisa da bi se dojke vise stimulisale i povecala kolicina mleka za to koliko beba popije na flasicu. Mnogo zena je tako uspelo da izbaci dohranu i vrati se iskljucivom dojenju.

Najveci problem je sto zene misle da moraju da dohranjuju, kao da njihovo telo nije sposobno da prehrani jednu bebu.
A proizvodjaci AD mleka samo zadovoljno trljaju ruke.

Ne.
Kada zena zeli iskljucivo da doji. Sto je najbolje za bebu i majku... onda se dohrana polako smanjuje a beba se stavlja cesce da sisa da bi se dojke vise stimulisale i povecala kolicina mleka za to koliko beba popije na flasicu. Mnogo zena je tako uspelo da izbaci dohranu i vrati se iskljucivom dojenju.

Najveci problem je sto zene misle da moraju da dohranjuju, kao da njihovo telo nije sposobno da prehrani jednu bebu.
A proizvodjaci AD mleka samo zadovoljno trljaju ruke.
jao bre cicak promeni plocu
daj neki trac iz sela,to nam jos nije dosadilo :lol:

- - - - - - - - - -

hohoho plocu how retro,sto bi mladi danas rekli plejlistu :lol:

Za moju je čak i baba njena rekla da je šlihtara. Npr, muž se nešto šali sa mnom,ja ga ćušnem,ona trči da ga poljubi.

Ja joj kažem da me boli glava. Ona odmah leti da 'polubi da plođe' :D
I medo... cim.cuje da me boli nesto odmah trci i ljubi... pa me pita "Jel vise ne boli?" :lol:
jao bre cicak promeni plocu
daj neki trac iz sela,to nam jos nije dosadilo :lol:

- - - - - - - - - -

hohoho plocu how retro,sto bi mladi danas rekli plejlistu :lol:
Ne bi ja... ali me teraju... :lol:

E da, znate onu temu o svalerki... e pa zena saznala za svalerku. Sve.
Pa su joj oduzeta kola. Svalerki.
Muz se jos koprca... njemu super ovako... on tu nista ne bi menjao :roll:

Otac od zene, saznao i dosao i rekao joj. Ona rekla muzu... a ovaj glupander otisao kod tasta i rekao mu kao Sto se ti mesas u moj brak. To nije lepo.

Tu svi ludi

I medo... cim.cuje da me boli nesto odmah trci i ljubi... pa me pita "Jel vise ne boli?" :lol:

Otac od zene, saznao i dosao i rekao joj. Ona rekla muzu... a ovaj glupander otisao kod tasta i rekao mu kao Sto se ti mesas u moj brak. To nije lepo.

Tu svi ludi

au sunce ti,digni temu pa da detaljisemo :lol:
ko joj oduzeo auto?cime se vozi sirota zena?

Tu svi ludi

Ybt, to tvoje selo je zaista genijalno, tebi nikada nije dosadno

Na pdf Dom i porodica ima vise tema vezanih za decu, njihov rast, razvoj i ishranu. U redu je pohvaliti se neki put, ali ne moramo bas svaki put.

Ono kad žene diskriminišu žene s decom. :rolleyes:

Vi pišete vaše,drugi pišu svoje. I nikom baš ništa ne smeta,sem majki s decom. :rolleyes:

Njoj da je sve potaman s tim dojenjem,ne bi ovde trovala forum. Dajte minimum razumevanja.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back