gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
ja ove godine kupujem ajvar
em nisam imala kad da pravim em nisam htela skupo da placam papriku zbog poplava
- - - - - - - - - -
da bre....jos kad vidim od bele koze![]()
Da, da, sve neke svetle nijanse.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
em nisam imala kad da pravim em nisam htela skupo da placam papriku zbog poplava
- - - - - - - - - -
da bre....jos kad vidim od bele koze![]()

gledam gde mi nestade tema ?![]()
![]()

ona o samaranju....po guzi
mozda ti izbrisali...isamaraj modulatorku ....po guzi![]()

gledam gde mi nestade tema ?![]()
![]()
jer ne postoji ni jedan jedini opravdan momenat "kada žena zasluži neminovnu 'pljusku' zbog svojih 'bezobrazluka' u braku/vezi"kako si napisao u uvodnom postu teme o pozeljnom nasilju nad zenama na koje je bilo vise reakcija ...tako da ne moras da spankujes moderatorke i pitas se gde ti je tema 

Sapnucu ti, nezno, bez pljuski ..gde...jer ne postoji ni jedan jedini opravdan momenat "kada žena zasluži neminovnu 'pljusku' zbog svojih 'bezobrazluka' u braku/vezi"kako si napisao u uvodnom postu teme o pozeljnom nasilju nad zenama na koje je bilo vise reakcija ...tako da ne moras da spankujes moderatorke i pitas se gde ti je tema
![]()

Ne mogu da verujem da je cici ovako nezna, ranije je uvek radio bic, i bodljikava rukavica, i muvopic, i sve.
![]()
Dobio bi pp sa obrazlozenjem brisanja ali kako si pitao na temi..tu si i dobio odgovoroprosti supermoderatorka, ali kad se tema izbriše(nestane) bez obrazloženja, onda se zapitam gde je nestala i zbog čega
tema nije govorila o spankovanju moderatotorki ili nekih viših po činu, već o uvek aktuelnim odnosima između dvoje u vezi ili supružnika,
i bez ozira koliko mi ćutali o tome i izbegavali takve teme, uvek će biti "popiularne' za raspravu
Dobio bi pp sa obrazlozenjem brisanja ali kako si pitao na temi..tu si i dobio odgovor

...Freya, siparice
Odmaram sve 4 u vis.

Mm kad je mamuran samo me juri![]()

![]()
![]()
![]()
To je povezano i sa onim fenomenom ljubljenja kada se popije.

Mm kad je mamuran samo me juri![]()

Smoki... ti si izlapela...
Ne juri me pijan... vec mamuran sutradan...![]()
)))