šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Nema na cemu :heart:...Meni se dogodilo da krenem da ostavim peglu u frizider, a jednom sam u njemu pronasla ketler - iz nekog razloga, kada mi popusti koncentracija, sve trpam u frizider...Ali bez zrtava, za sada...Vazelin je odlican takodje, ali tek kada bol umine...Mozda bi bilo najbolje da ostavis sve za sutra sto moze da saceka i odmoris se...:zag:

mislim da sam rastresena zato sto sam danas morala da izjavim jednom komsiji saucesce,umrla mu je zena pre nedelju dana,a on se bukvalno nasmejao,pitam pa kako su deca,kaze,ma ok su,oni su odrasli ljudi
a ja se dva sata pripremala kako da ne zaplacem,a zenu nisam ni poznavala,pa sta da kazem...
imam strasan problem kad nekome treba da izjavim saucesce

Rešila neki online test iz nemačkog, od 80 pitanja, 60 tačnih odgovora što je za mene sjajno obzirom da nemački nisam govorila bar 10 godina
Elem, uskoro ću i na kurs da se bacim, da se podsetim, pa ću italijanski da obnovim isto pa bre, obožavam jezike :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

P.S. Ovo je trebalo na "Pohvalite se" al dobro : )

...divim se nebeskoj lepoti jedne forumashice koju necu imenovati...pogledu jasnom,bez dioptrije,shto probija ove ljushture pokrov,ni vladika sam,u trenutku magnovanja na pechurkama i napupelom devom,stih ne bi iznedrio dostojan ovog heruvima bujne kose,neopterecene korporativnim shamponima :zaljubljena:

znaci,da stavim u tefter obavezu za sutra:farbanje u crno,nadogradnja....ma doakacemo mi limunadi :mrgreen:
a tema;trenutno cu preko pizame da obucem jaknu i cizme i da sidjem dole da kralj piski.ako me sretnete,pravite se da se ne poznajemo

...trazhila i nashla svoj omiljeni, zimski avatar...
1zqcakp.gif

- - - - - - - - - -

...a netje da koluta ochima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back