ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osecam se prilichno samozadovoljno [URL=http://www.image-share.com/igif-2342-82.html][/URL]
.... ma bez žara je samo na prvi pogled, za širu javnost.. a posle sledi iznenađenje![]()

kad pre
I mene i stan.
Odo da čistim. 
pa bre imas self servis auto pranje 90sec 50 din,pranje ispiranje i voskiranjeOkupala sam Lea, a on okupao ceo stanI mene i stan.
Odo da čistim.
![]()

Trenutno razmišljam što koleginica jede bananu u 2h...Jedem bananu i razmisljam kako neko moze da drzi psa u stanu.

Jedem bananu i razmisljam kako neko moze da drzi psa u stanu.

Jedem bananu i razmisljam kako neko moze da drzi psa u stanu.

popila nes i pojela neki odvratan nutri kukis papadopulu
i sad mi je muka![]()
,pa ga zacementirala sa soja sosom
e moja ti,kad sam ja sinoc prezivela svoju veceru,sad stisni zube
juce sam preskocila rucak jer sam imala skuvano za muske,a ja nisam mogla da se skrasim u kuci.zato sam uvece pregladnela,pa sam izvadila iz zamrzivaca dagnje,pa ih na maslinovom i belom luku malo prodinstala,pa dodala belog vina...
pa kao,jao malo mi je to,pa sam sunula smrznutu mesavinu za djuvec,pa kao,jao u dagnje ide limun,pa kao,daj da stavim i pirincane rezance,pa probala,a ono,pa ga zacementirala sa soja sosom
moz misliti grasak i boranija sa dagnjama,limunom,belim vinom i soja sosom,pa i pirincanim rezancima
pojela sam pola,da se ne lazemo,al sto je bilo gaaaaaaaaaadnooooooooooooo![]()

dagnje i grasak?
kako te zmu nije izbacio iz kreveta u toku noci![]()

pa kad me nije prethodne noci izbacio kad sam jela slanine i belog luka....mora da je to ljubav![]()