šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Купили стееееееее!

Кажи како ради, и мене ово малецко тера да купимо од прошле године.

А и мени се свиђа :rumenko:

...Nije bilo pomoci :D...Clown fish nije dovoljan, sada nam je neophodna i ajkula da se trkaju do baste...Tetkin najdrazi malisan ima 3.5 godine, a od druge godine negujemo naslednu pasiju prema pecanju koja ne samo da ne jenjava, vec eskalira i varira u najrazlicitijim pravcima...:D...Dobro radi, samo tetkin GPS nije najbolje izbazdaren pa se sudaramo sa, inace potpuno neptrebnim i lose rasporedjenim, zidovima u kuci...:lol:...

...I meni se vise dopala zbog veselih boja i dobrocudnog izgleda, pomislila sam da je jos uvek mali i da se moze uplasiti, bilo on ili drugari koji pristizu, a medju kojima ima i malisana koji su tek napunili godinu dana, ali cemo po svoj prilici morati i ajkulu da pozovemo na druzenje, od jutros je euforija, previse ih je za jednu, makar i veliku ribu...Jano, vazno je da klinci misle da si odrasla, inace si u nevolji...:lol: ;)...Videla sam nekoliko snimaka na YT pre kupovine i znala sam da su veliki baloni u pitanju, ali ipak deluju nesto vece u zatvorenom prostoru...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back