šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako i ja. Uopšte ne umem da se ponašam kada počnu da se ponašaju necivilizovano. Ne znam šta da kažem, da uradim...Danas su se potukli. Dva konja od 22 i 18 godina. :(

Gorile od Tarzana napravile čoveka, a ja nisam uspela. :rida:

Не плачи. Моји су се јуче шутирали у цеванице и чашћавали увредама.

letepticegrabljivicetudjusrecugrabe manekaihsrecanijenibilazaslabe.... SAMOOODAAANEECUJEZLOOOOOO
usvoji me svetlano.... sto me majko ne rodi od veličkovića iz žitoradju....

pojim.
se.

Ne bojim... se ja za nju bre, samo se zekim, nece se komsinica pohabati, ne ume da izabere kvalitetnog tipa, koji god je letos navracao samo se kikotao i ******io do u sitne sate, nista od kresanja... kad popizdim slusajuci tu buku dodje mi da dreknem: "Ajde bre opali to vise, pa da se spava nocas, niste u skupstini majke vam ga iznabijam brbljive." :lol:

Не плачи. Моји су се јуче шутирали у цеванице и чашћавали увредама.

Pa jel to normalno? Ko ih je tome naučio? Za ove moje se pitam, ne za tvoje.

Jel normalno da nemaju sluha jedan za drugog, nego zakrve oko vremenske prognoze, a ne oko nečeg drugog. Tri dana su nemogući. Inače nisu takvi, toliko dugo. Ima nešto u vazduhu.

Tako i ja. Uopšte ne umem da se ponašam kada počnu da se ponašaju necivilizovano. Ne znam šta da kažem, da uradim...Danas su se potukli. Dva konja od 22 i 18 godina. :(

Gorile od Tarzana napravile čoveka, a ja nisam uspela. :rida:

moji su se juce posvadjali za vreme rucka.budalastina jedan drugome kreten i to tako krene u nedogled
tri puta sam rekla prestanite za stolom.meni se svaki put stomak veze u cvor,ako se za vreme jela krene bilo kakva prica sa tenzijom.nisu prestali(svaki misli da njegova mora da bude zadnja)kad sam viknula dosta i lupila sakom u sto,odskocili tanjiri,a snajka samo razrogacila oci i zinula
posle mi je rekla moja mama nikad ne vice,samo sto mi nisu suze krenule od straha
ebi ga kad nece da prekinu
meni je bilo dovoljno da me tata pogleda.nije morao nista da kaze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back