šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam finale rukometa-zene :roll:

Hocemo li pobediti ??? :think:

Nisam gledala,procitala sam a nije bilo teorije da pobedimo jer se osecala trema devojaka.Ovo je fantastican uspeh,drugi smo u svetu u zenskom rukometu veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko braavoooooooooooooooo za devojke koje su bez uslova za normalan trening dosle do svetskog uspeha :vatromet: .

Ja gledam o nesreci saobracajnoj kod Simanovaca i uzasno mi je zao sto je dete od 14 godina postalo invalid zbog saobracajke :dash: .Bem ti sve kad to procitam muka mi je.

Trenutno tražim sebi neki nov android telefon, a da ne bude skuplji od 1000 din mesečno pretplata ako je to moguće. Hteo bih da kupim telefon koji će me koštati oko 200.evrića, ali gledam dal mogu negde da dobijem takav telefon (sa tim karakteristikama) za džabe, tj da plaćam samo minute i poruke. Zadovoljan sam i mojim sadašnjim telefonom (nokia 6700 slasic) ali bih hteo da se ponovim za novu godinu

Trenutno tražim sebi neki nov android telefon, a da ne bude skuplji od 1000 din mesečno pretplata ako je to moguće. Hteo bih da kupim telefon koji će me koštati oko 200.evrića, ali gledam dal mogu negde da dobijem takav telefon (sa tim karakteristikama) za džabe, tj da plaćam samo minute i poruke. Zadovoljan sam i mojim sadašnjim telefonom (nokia 6700 slasic) ali bih hteo da se ponovim za novu godinu

moram da priznam da sam odustala od androida i vratila se na obican telefoncic
kad moram da ga drzim sa dve ruke,i da posvetim svu mogucu paznju kad ocu bilo sta na njemu da uradim i kad ne mogu da na semaforu otkucam poruku bez gledanja u njega,onda dzaba mi telefon
a trenutno pravim spisak sta cu sutra u biblioteci da trazim

Idi, imas svakog dana sada 12% popusta, plus daju bas korisne artikle na akciji, mi bili za vikend, svasta smo nakupovali : ))

trenutno nisam otisla u tempo
jao koliko ja mrzim nabavke
ma idem jednom u nedelju ili deset dana
i sad je taj kriticni deseti..i malo vise od desetog..ostale su mi macke na jos jednoj konzervi hrane
dete mi putuje za ng, pa hocu sada da obavim tu nabavku i za ng i posle ng..da pokupujem sve sto mi treba i posle samo gurnem prst u uvo..
a sve pocinje da svrbi od nervoze samo kad pomislim da treba da idem, a kad odem da ti ne pricam
ici cu kad zavrsim sa poslom posle ponoci..nema mi druge..

pijem
nescafe-caffe-latte-choco-18-gr_809304.gif

- - - - - - - - - -

Slusam viceve (klinac je u tom periodu) i pravim se da su mi smesni :confused:

umesto ti da mu pričaš smešne :confused:

trenutno nisam otisla u tempo
jao koliko ja mrzim nabavke
ma idem jednom u nedelju ili deset dana
i sad je taj kriticni deseti..i malo vise od desetog..ostale su mi macke na jos jednoj konzervi hrane
dete mi putuje za ng, pa hocu sada da obavim tu nabavku i za ng i posle ng..da pokupujem sve sto mi treba i posle samo gurnem prst u uvo..
a sve pocinje da svrbi od nervoze samo kad pomislim da treba da idem, a kad odem da ti ne pricam
ici cu kad zavrsim sa poslom posle ponoci..nema mi druge..

I mi tako idemo u nabavku, em je ekonomicnije em je i prakticnije : )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back