Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Gileeeee
Jeli, a kada se dignu noge, odmara se?

i ja tebe najviše na svetu celom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gileeeee
Jeli, a kada se dignu noge, odmara se?

Pa što da se tešiš matori? Ko te diro?Razmisljam sta da jedem i kako cu morati da idem da kupim neku junk food da se utesim.

Razmisljam sta da jedem i kako cu morati da idem da kupim neku junk food da se utesim.

Ja pojela giros oko 18h, posle toga veliku šolju nes kafe, malopre činiju kokica i sad tučem vino.E ja pojela chipsy stapice, pardon grisine, skoro celu jafu sa crnom cokoladom pa mazala ovseni keks Nutellom a probala sam i paarce cokolade sa pistacijem : )))
Sad si ti na redu
Sto je najgore mogla bih jos nesto da zderem

Mi se navukli na giros, subotom nam je to ručak, ne kuvam vikendom. Nedeljom ručamo kod moje keve. A slabo kuvam i preko nedelje.A mogla bih i giros : )))

Meni je to vr'! Ništa mi nije teško, al' što ne volem da kuvam.Tako i ja sestro slatka, drugi mi kuvaju i bas mi cool : )))

Meni je to vr'! Ništa mi nije teško, al' što ne volem da kuvam.
a sa mnom nisi tela da jedesJa pojela giros oko 18h, posle toga veliku šolju nes kafe, malopre činiju kokica i sad tučem vino.
I razmišljam da odgledam još neki film i naravno nešto da se gricka uz to.

Pa kad si me odvela u neki fensi restoran, ne znam ni da pročitam meni.a sa mnom nisi tela da jedes

Ko se ponudi.Ko kuva?

Pa što da se tešiš matori? Ko te diro?
E ja pojela chipsy stapice, pardon grisine, skoro celu jafu sa crnom cokoladom pa mazala ovseni keks Nutellom a probala sam i paarce cokolade sa pistacijem : )))
Sad si ti na redu
Sto je najgore mogla bih jos nesto da zderem
Pa dobro, valjda mogu da se opustim kad pijem vino, to nisam ja, to je moja šauma.folirantkinjo

pa generator sam gluposti
Ja još uvek pijem.I ja sam veceras pila vino

.
 . .
 .