xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Čekam sestru, čekam haljinu, smrzavam se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Zagrevam se... Mislim da ću da napravim haos))
Zagrevam se... Mislim da ću da napravim haos))
Nadam se ne ovde....
))
opro sam kola posle dvajes dana
Ne, mislim na svoje veče... A ovde samo neko dotad naleti))

Направи га, умрех од досаде.
a ovde me ništa ne inspiriše...
Svaka cast.
- - - - - - - - - -
![]()
Ne ostavljam je. Nosam je. Ali ima 10 kg a ja bruh. Zubi je muce. Danas je I suzu pustila, ja se sokirala.pa nije normalno.vodi je sto vise napolje,igraj se sa njom,nemoj da je ostavljas da lezi u kreveticu i da kmeci.ako je zdrava,moguce da joj je samo dosadno?

Ali ona nema ni 8 meseci dive. Ne dam ja moju drececu vrecu. Mami svojoj nek dreci.upisi je u jaslice, pa nek kmeci vaspitacicama
Oticice zivci ali jbg... 

Ne ostavljam je. Nosam je. Ali ima 10 kg a ja bruh. Zubi je muce. Danas je I suzu pustila, ja se sokirala.
Ali ona nema ni 8 meseci dive. Ne dam ja moju drececu vrecu. Mami svojoj nek dreci.Oticice zivci ali jbg...
Da mi bar jos dvoje pokidaju I ove preostale pa da smatram da sam izuzetno bogata zena...![]()
nesto se ne secam toga,moja deca ko da su bezuba 

prevencija
Pogodi me kao top.
A dan nije obecavao, lose vreme, ljudi onako... sve nesto bezveze. I odjednom, sve u trenu nestalo![]()

))
a ja samo ksrtu fb gejromeo jutjub redtjub gejmejltjub njuz tarzanija i mirna glava
ko još čita opskurne naslove na blicu))

a ja se napalio na one sudare po rusiji i što kaeš ogadilo mi se pa sam prestao kako ne bi navuko fobije od vožnje