DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dok pisem na forumu....slusam jedno video-predavanje i cekam da mama dodje kuci
+ pitam se kako se blokiraju ljudi da ne mogu da ti posalju PP ^^
![]()

Dok pisem na forumu....slusam jedno video-predavanje i cekam da mama dodje kuci
![]()
cek i ja da ti posaljem pp i mene zanima tajna stvar koju ne znam

)))
)))Dok pisem na forumu....slusam jedno video-predavanje i cekam da mama dodje kuci
![]()
Oguglaces brzo 

Kako pereš tepihe, bogi?
, scas se?) osvezim (to je prava rec, zapravo) i lepo nakostresim dlacice 
Čupavce imaš. Moji su kratkodlaki. Samo mi se čini kao da pokupe neki miris nakon što ih ja perem, možda ih previše natopim pa se teže suše.Moji nisu veliki, tako da ih urolam i dobro istresem udarajuci o pod, usisam i onda u kanti napravim penu pa cetkom (pre su to radili dzakom, scas se?) osvezim (to je prava rec, zapravo) i lepo nakostresim dlacice
![]()
Čupavce imaš. Moji su kratkodlaki. Samo mi se čini kao da pokupe neki miris nakon što ih ja perem, možda ih previše natopim pa se teže suše.
Čupavce imaš. Moji su kratkodlaki. Samo mi se čini kao da pokupe neki miris nakon što ih ja perem, možda ih previše natopim pa se teže suše.
) i tepiha, samo pena se nanosi

)))imaš ono sredstvo za pranje mebla(inače iz 3.puta sam ubola reč beml) i tepiha, samo pena se nanosi
ja sa tim
prošle god mi je tepih sa pranja došao srednje žalostan..nit miriše, nit je opran bio
pa sam ga ja dovatila
- - - - - - - - - -
e da..šta radim...
pošto se "ubih" od posla na poslu...sad ću da osvežim prostor
i možda okiti jelku![]()
meni veceras dolaze, a ja smoren za medalju, bole me noge i bicepsi od rakije, prosro sam se i povracao kavu sto sam jutros pio)))
ja sam sinoc pila koktele
onako, biloih je bas
i glava me danas uopste ne boli
momci su spremali odlican mix
ja sem mojita o koktelima blage veze nemam, njima je bilo samo dovoljno da kazem da li cu sladji, kiseliji, oporiji i koji alkohol bi u osnovi
koliko se secam donosili su mi neki karibi, htela sam rum, a posle neki kombinacija izgnjecene zaledjene maline i votke i jos necega..super su bili
jos sam jutros uradila odlican trening na bazenu u 9