šta trenutno radiš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
godine-prolaze.jpg

kupila horoskop u kome je 12 markera,uz koje cu sutra da kupim knjige za po 100 din i sad pravim spisak
a popodne sam citala taj casopis.na preko 100 strana pisu razna sranja,te zaljubicete se,te pazite,te mozete da se odselite u inostranstvo,te...mislim,ajd zdravo

Moji nisu veliki, tako da ih urolam i dobro istresem udarajuci o pod, usisam i onda u kanti napravim penu pa cetkom (pre su to radili dzakom :), scas se?) osvezim (to je prava rec, zapravo) i lepo nakostresim dlacice :)
Čupavce imaš. Moji su kratkodlaki. Samo mi se čini kao da pokupe neki miris nakon što ih ja perem, možda ih previše natopim pa se teže suše.

Čupavce imaš. Moji su kratkodlaki. Samo mi se čini kao da pokupe neki miris nakon što ih ja perem, možda ih previše natopim pa se teže suše.

U dnevnoj je cupav, kod klinca je taj sa kracom i guscom "dlakom". Dovoljno ih je povremeno poslati na hemijsko, a sama ih nemoj mnogo kvasiti, onada mogu imati ruzna miris bas zbog sporog susenja. Ja u tu vodu obicno sipam omeksivac, pa dugo ostane lep miris.

imaš ono sredstvo za pranje mebla(inače iz 3.puta sam ubola reč beml:lol: ) i tepiha, samo pena se nanosi
ja sa tim
prošle god mi je tepih sa pranja došao srednje žalostan..nit miriše, nit je opran bio
pa sam ga ja dovatila

- - - - - - - - - -

e da..šta radim...
pošto se "ubih" od posla na poslu...sad ću da osvežim prostor :lol:
i možda okiti jelku:think:

imaš ono sredstvo za pranje mebla(inače iz 3.puta sam ubola reč beml:lol: ) i tepiha, samo pena se nanosi
ja sa tim
prošle god mi je tepih sa pranja došao srednje žalostan..nit miriše, nit je opran bio
pa sam ga ja dovatila

- - - - - - - - - -

e da..šta radim...
pošto se "ubih" od posla na poslu...sad ću da osvežim prostor :lol:
i možda okiti jelku:think:

Imam i ja to, ali mi se mirisi ne dopadaju. Pa kada izribam namestaj time i osusi se, poprskam omeksivacem (rastvorim ga sa vodom u prskalici ).

meni veceras dolaze, a ja smoren za medalju, bole me noge i bicepsi od rakije, prosro sam se i povracao kavu sto sam jutros pio :))))

ja sam sinoc pila koktele
onako, biloih je bas
i glava me danas uopste ne boli
momci su spremali odlican mix
ja sem mojita o koktelima blage veze nemam, njima je bilo samo dovoljno da kazem da li cu sladji, kiseliji, oporiji i koji alkohol bi u osnovi
koliko se secam donosili su mi neki karibi, htela sam rum, a posle neki kombinacija izgnjecene zaledjene maline i votke i jos necega..super su bili
jos sam jutros uradila odlican trening na bazenu u 9

ja sam sinoc pila koktele
onako, biloih je bas
i glava me danas uopste ne boli
momci su spremali odlican mix
ja sem mojita o koktelima blage veze nemam, njima je bilo samo dovoljno da kazem da li cu sladji, kiseliji, oporiji i koji alkohol bi u osnovi
koliko se secam donosili su mi neki karibi, htela sam rum, a posle neki kombinacija izgnjecene zaledjene maline i votke i jos necega..super su bili
jos sam jutros uradila odlican trening na bazenu u 9

Mmm... :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back