pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.579
drugar moj tamo predavao matiš kratko i napušio ih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to cujem od mnogihBeži od njih glavom bez obzira.
Ova ima to international u imenuImaš International school of Belgrade i ako na nju misli neka je zaobiđe u širokom luku.
Da to cujem od mnogih
Ne znam kakav je ugovor ali mi je direktor reko platu na fonu danas, i jako je dobra plata, soma e
Ali ako ce da me za te pare drkaju derlad, roditelji i direktor dzaba ga bilo...
Ja sam htela da odem na razgovor, cisto da izvidim situaciju.... ali dzaba kad nemam kad
Pa to. To mi odmah palo na pamet...Naravno da hoće. Još vole da se udruže u klanove i prete direktoru da će da ispišu decu ako nešto nije po njihovom.

Zvala sam danas i kol centar, ispricala se sa koleginicom, pozelala mi srecuPametno.
ali nema resenja, moram da napunim racun dok ne udjem u crveno a niko ne zna kad ce da me bace u crveno, prosecno je ako tri meseca izostane plata, ali moze i ranije
eto barem sam zabavila nepoznatu mi koleginicu spatnicuPa kad se tu još uvek puno loži po kućama. Ne samo tu, već po velikom delu centra grada.Koji smrad napolju, samo dim, kiseonika ni za lek.
Kod staračkog doma je romsko naselje, lože sve živo i neživo, male kuće svuda okolo, da se udavi čovek.Pa kad se tu još uvek puno loži po kućama. Ne samo tu, već po velikom delu centra grada.
Završili onaj dobar korejski krimić/dramu, sad krenuli neku dobru dramu sa advokatima.Kod staračkog doma je romsko naselje, lože sve živo i neživo, male kuće svuda okolo, da se udavi čovek.
Koju?Završili onaj dobar korejski krimić/dramu, sad krenuli neku dobru dramu sa advokatima.

https://www.imdb.com/title/tt37660730/Koju?
Trenutno se svađam sa kineskom serijom. Brate kako me iznerviraju a ne mogu da ostavim.![]()
E ovo ću danas kad se probudim. Čekala sam da izbace celu seriju pa na miru da odgledam.
ustaj bando treba medjunarodnom konglomeratu zaraditi milione!zavisi šta doručkuju, ako su kupili nešto u pekari brzo će ali ako sami prave pitu ili neku gibanicu to će da potraje, još ako ručno razvlače kore...Od jedan noćas nemamo struje, pa naravno ni grejanje koje je povezano na gas.
Kažu sa dežurnog telefona , da majstori dolaze na posao u 7.
Pa koliko im treba da popiju kafu, doručkuju i da se smiluju da dođu ?
Onda su u 5 trebali da krenu da razvlace korezavisi šta doručkuju, ako su kupili nešto u pekari brzo će ali ako sami prave pitu ili neku gibanicu to će da potraje, još ako ručno razvlače kore...

pa jes dobro velišOnda su u 5 trebali da krenu da razvlace kore![]()
... šta pleteš to?A mi koji još nismo ni legli? Dobijemo neopravdani?Sta je misevi spava se austaj bando treba medjunarodnom konglomeratu zaraditi milione!

Vi sad iz trece smene u prvuA mi koji još nismo ni legli? Dobijemo neopravdani?![]()

Sudbinu svojupa jes dobro veliš... šta pleteš to?

Smanji sestro pobogu, imam i ja dušu.Vi sad iz trece smene u prvu![]()

Drogiraš se?A mi koji još nismo ni legli? Dobijemo neopravdani?![]()
Jok, ratujem.Drogiraš se?