Šta trenutno radiš XX

U vezi s onim što je Mex @Metla na vestici pisala o nenavođenju godina u CV-u:
Namerno sam napisala da bih videla u kom su fazonu.
Pozvana, rekli mi da sam u prvom krugu u samom vrhu. I posle dobila to mesto kojim sam zadovoljna.
Rekli, doduše, da ne izgledam i ne delujem da sam "tih" godina, ne znam šta su očekivali da im dođe :mrgreen:
Uglavnom, nije baš pravilo da se skrivaju godine, iako bi profesionalnost, iskustvo, karakter, znanje, trebalo da budu osnovne vrednosti koje vam donose posao. Lepo napiši, pa ako te zovu ipak, znači i tebi da znaš da nisu majmuni.
Ma kakvi majmuni pa vidi se po slici kojih si godina okvirno, vidi se po godinama rada u cvju.... Ali da im konkretno napisem godiste ne dolazi u obzir, ne jer me sramota, nego necu da im idem uz dlaku i dozvoljavam tu vrstu sikaniranja
Pa dovoljno je sto nas bre prijavljuju na minimalac, daju male odmore, teraju da se radi praznicima, brane ljidima wc, i razne druge budalastine, pa ajde sad jos i da im dozvolimo da nas zajebavaju za godine. Supickumaterinu
Dizem revoluciju jer mi je muka vise :mafijas:
Ja cu stvarno svasta da pustim dok mi ne dopizdi....sad mi je dopizdelo

Drugo, vi u pedesetim ste u boljoj poziciji, znam da mi ne verujete, ali jeste, jer nemate decu za vratom. Mislis da ja smem da pomenem da pravim dete, kako da ne, sad i ne smem da ga pravim dok ne vidim sta je sa poslom. Ajde cik zatrudni sa ugovorom od 6 meseci na odredjeno. Pa budi nezaposlena sa bebom.... Tako da veruj mi, vi ste u boljoj poziciji od nas u tridesetim

Pozvana, rekli mi da sam u prvom krugu u samom vrhu. I posle dobila to mesto kojim sam zadovoljna.
Rekli, doduše, da ne izgledam i ne delujem da sam "tih" godina, ne znam šta su očekivali da im dođe :mrgreen:
Uglavnom, nije baš pravilo da se skrivaju godine, iako bi profesionalnost, iskustvo, karakter, znanje, trebalo da budu osnovne vrednosti koje vam donose posao. Lepo napiši, pa ako te zovu ipak, znači i tebi da znaš da nisu majmuni.

Drugarica je živela u ino nekih 15 godina. Dobro se sećam kada je tek otišla, rekli su joj da ne stavlja ni godine ni fotografiju u CV. A to što zovu nekog bez obzira na godište, ne znači apsolutno ništa. Imaš i onaj rezon - ako je starija "završila" je sa rađanjem i slične gluposti.

FOTO, video! :rtfm:

Drugarica je živela u ino nekih 15 godina. Dobro se sećam kada je tek otišla, rekli su joj da ne stavlja ni godine ni fotografiju u CV. A to što zovu nekog bez obzira na godište, ne znači apsolutno ništa. Imaš i onaj rezon - ako je starija "završila" je sa rađanjem i slične gluposti.
Nema po zakonu prava da zahteva sliku i godine. Ok ovde nista nije po zakonu i onda ajde ljudi sta ce kud ce na sve pristaju. Ali brate dosta te seljanije, pa ne moramo sve da im pustimo
Ja sam zeljno cekala da me neko na razgovoru pita da l imam decu, da mu se milosne majke, kad niko hbt.... Ja u cudu sta je ovo, onda ukapiram da je sad doslo doba tih antidiskriminatosrkih pokreta za sve i svasta pa ne smeju....steta, taman sam htela sebi dam jos malo oduska :koto:
Secam se pre desetak god kad sam isla na razgovore to nije moglo da prodje da me ne ispitaju s kim zivim, deca, mama, cime se bavi ko gde sta.... I sve sam govorila, budala, u to vreme sam i pisala u cv godiste

Da se razumemo u stavci obrozavanje cim napises kad si zavrsio srednju oni mogu da ukapiraju koliko imas godina, eto im zanimacije neka se zamajavaju racunanjem

Nema po zakonu prava da zahteva sliku i godine. Ok ovde nista nije po zakonu i onda ajde ljudi sta ce kud ce na sve pristaju. Ali brate dosta te seljanije, pa ne moramo sve da im pustimo
Ja sam zeljno cekala da me neko na razgovoru pita za da l imam decu, da mu se milosne majke, kad niko hbt.... Ja u cudu sta je ovo, onda ukapiram da je sad doslo doba tih antidiskriminatosrkih pokreta za sve i svasta pa ne smeju....steta, taman sam htela sebi dam jos malo oduska :koto:
Secam se pre desetak god kad sam isla na razgovore to nije moglo da prodje da me ne ispitaju s kim zivim, deca, mama, cime se bavi ko gde sta.... I sve sam govorila, budala, u to vreme sam i pisala u cv godiste

Da se razumemo u stavci obrozavanje cim napises kad si zavrsio srednju oni mogu da ukapiraju koliko imas godina, eto im zanimacije neka se zamajavaju racunanjem
E ti ćut' za po zakonu. Nisi uzela otpremninu. :rotf:

A što bi napisala kad si šta završila?
Pa u stavci obrazovanje pisem sta imam od CHkola
:cistinaocare: u stavci radno iskustvo pisem firme...za sve to pise i opseg godina, da vide redovnost i stabilnost da sam posvecena, kuzis
Zamisli cv sa 20 poslova od po godinu dana, odma ti jasno koja to budala... Ovako vide da sam dugo radila i malo menjala, da sam na dugorocno....
Tako da uz pomocoh tih cifara lako se sabere koliko imam godina, ne samo meni, svima

Pa u stavci obrazovanje pisem sta imam od CHkola
:cistinaocare: u stavci radno iskustvo pisem firme...za sve to pise i opseg godina, da vide redovnost i stabilnost da sam posvecena, kuzis
Zamisli cv sa 20 poslova od po godinu dana, odma ti jasno koja to budala... Ovako vide da sam dugo radila i malo menjala, da sam na dugorocno....
Tako da uz pomocoh tih cifara lako se sabere koliko imam godina, ne samo meni, svima
Pa napišeš koju(e) čkolu imaš i ideš na sledeće, šta ih zabole koje si godine šta završila? :rtfm:

aaa time se baviš? baš sam i sama razmišljala o tome, moraćeš da me uputiš
Sve mi moj drug cet gpt objasnio :cistinaocare:
Pre neki dan sam prijavila neke debile iz centra kad sam isla na razgovor...pisala sam o tome
Ne mogu ti opisati koliko je to srece donelo dusi mojoj napacenoj :zelenko: ne bih se obradovala zmajevim hiljadu evra kolko sam se obradovala ovoj prijavi :rotf:
Mislim znam da nema nista od toga, kapiram da imaju neke debele veze cim opstaju tako, ali nema veze ja poslala prijavu pa nek rade kako oce

aaa time se baviš? baš sam i sama razmišljala o tome, moraćeš da me uputiš
Pričaću vam uskoro šta se dešava i kako se završilo (kad se završi) nešto šta smo mi pokrenuli. Ćerka radila, neće da je plate, pa sad ode na sud, uz dokaze da su palaćali minimalac + ostalo na ruke. Biće tu vučenja za uši zbog poreza.

Back