Šta trenutno radiš XX

1762090920247.jpeg

juče stigle nove zvučaje :per:

Iznad 38,5 , 39 C , mada realno čoveku može biti jako loše i sa 37.1 . I bez nje.
Nije sad da ih branim , nego je to prosto tako. Negde na zapadu bi dobila savet paracetamola u tonama tri dana - i to telefonski i vidimo se ako pretekneš.
Inače, oca kad sam vodila da primi vakcinu za grip u njegovom DZ htela sam da ih podavim. Spori , spori , nema gužve tipa 2 pacijenta za sat , sestre na šelteru dr*aju telefon i ne pogledaju me, kad pitam - drske , nekulturne.
Izvadila stvar žena koja ih daje , u intervencijama i dala sam joj kompliment :D
Ovde su super sestre, prvi put da rade stvarno, kod mene na starom gradu je bio horor, to nije htelo da ustane... A doktori kako ko, ja sam nasla jednu normalnu, i to je uspeh :lol: a danas jedna dezurna poznata kao teska ludaja i sestre ***** od nje
Ma na zapadu platis pa klatis, a i ovde je tako, imamo prividno osiguranje ne vredi ti nista ako ti treba specijalista platices

Izgleda su papagaji zlopamtila. Prošlo je par dana kako se zapetljao u komarnik pa sam ga ja oslobodila. Verujem da je on to doživeo kao da sam ga napala, jer me totalno ignoriše i neće da komunicira sa mnom, neće kod mene ni blizu, ni hranu iz ruke da uzme. I kad uđem u sobu odmah odleti kod nekog drugog.
Kako je glup, pa ja sam ga oslobodila.

Back