Šta trenutno radiš XX

Baš te stislo. Nalivaj se čajevima. Nema temperature?
Imam, krenula je oko 11 i raste osecam je
Dobih antibiotike jer siste malo pluca :roll:
Jedva me primise na lepe oci, istekla juce knjizica
Pita me dr a sto niste overili knjizicu
Zato sto je bila overena do prvog
Pa dobro sto je niste overili
DO PRVOG GOSPODJO TO JE JUCE!!!!
Aaaa aha ok kapiram, ali overite sutra
Ajde! Da mi ne rece ja ne bih znala
Znaci debil debil!!!!

Znaci debil debil!!!!
Sad odmaraj , proći će. Nemoj da zaboraviš da piješ dovoljno vode.

Poslednja izmena:
Metlo, da li praviš od suvih ili od svežih? Kod nas u kraju idu isključivo suve, sada sam od svežih paprika pravila pošto sam i Vojvođanka deceniju ipo mislim da ima, mora malo da mixam. Da budem nepredvidiva.
Ne volim da kuvam posebno ali nekad mi dođe ili imam motiv, Okidač je što nije ništa ukusno kao ono što sam napraviš.

Znaci debil debil!!!!
:lol:
verovatno ne zna koleginica gde udara ako je gužva, ni koji je dan, ni mesec

Metlo, da li praviš od suvih ili od svežih? Kod nas u kraju idu isključivo suve, sada sam od svežih paprika pravila pošto sam i Vojvođanka deceniju ipo mislim da ima, mora malo da mixam. Da budem nepredvidiva.
Ne volim da kuvam posebno ali nekad mi dođe ili imam motiv, Okidač je što nije ništa ukusno kao ono što sam napraviš.
Sveze crvene silje kao mast hev :aha2:
Od suvih nisam pravila 20 god jer kostaju kredit da dignes za njih :lol: to pre 30 god u leskovac nisu znali sta ce sa suve pa smo jeli ko ludi, sad je to fensi namirnica na pijaci u bg vezica 500 din a meni trebaju 4x :lol:

:lol:
verovatno ne zna koleginica gde udara ako je gužva, ni koji je dan, ni mesec
Ako zna da jjede gowna da je istekla ima i da zna koji je dan i datum :banovati: Nek pise ovima u rfzo da pocnu da rade nedeljom ce se oduseve!
A vec smo svu tiradu prosli sa sestrom, sestra fina vidi problem ja joj kazem da mi je sef obecao overu do 3.11 ali da je smrad nije ispunio i ja sad ne mogu nista do sutra, jasno je zeni da nema veze sa mnom nego se poklopili takvi dani.... Zena me provuce.
Kad eto ti doktorka nasla se pravi pametna oce mi drzi predavanje al se malo zajebala naisla na tesku kategoriju, slusaj ta pluca da te ne smotam u sarmu :tiganj:

Znaci debil debil!!!!
Niko ne sluša šta mu se priča, navikla sam da se ponavljam, ko papagaj.
Sad se parkiraj u krpe, miruj, spavaj, srči čajiće, bulji u tv, nema šetnje nigde.

Ako zna da jjede gowna da je istekla ima i da zna koji je dan i datum :banovati: Nek pise ovima u rfzo da pocnu da rade nedeljom ce se oduseve!
A vec smo svu tiradu prosli sa sestrom, sestra fina vidi problem ja joj kazem da mi je sef obecao overu do 3.11 ali da je smrad nije ispunio i ja sad ne mogu nista do sutra, jasno je zeni da nema veze sa mnom nego se poklopili takvi dani.... Zena me provuce.
Kad eto ti doktorka nasla se pravi pametna oce mi drzi predavanje al se malo zajebala naisla na tesku kategoriju, slusaj ta pluca da te ne smotam u sarmu :tiganj:
Sumnjam da je obratila pažnju na datum nego je problem kucati takvu posetu, a i primili su te.
Dužnost je njihova da ti ukažu na to da nije overena.

Kada su hitna stanja nije bitno ni da li čovek ima bilo kakav dokument kod sebe, mada obično ljudi imaju barem ličnu kartu.
Ti nisi hitna i bogu hvala :rumenko:
E sada mogle su malo taktički, da budu finije, ljudski to objasne i kažu.

Poslednja izmena:
Sumnjam da je obratila pažnju na datum nego je problem kucati takvu posetu, a i primili su te.
Dužnost je njihova da ti ukažu na to da nije overena.
Ma ne ljutim se ja na sestre nego na dr koja baca te glupe komentare.... Poso ti je da slusas pluca :banovati: sve cu ve potepam!
Da se razumemo niko nije od njih kriv tamo, dobra volja sestre da me primi...
Zna se ko je zassro ko po obicaju - 🐉

Kada su hitna stanja nije bitno ni da li čovek ima bilo kakav dokument kod sebe, mada obično ljudi imaju barem ličnu kartu.
Ti nisi hitna i bogu hvala :rumenko:
E sada mogle su malo taktički, da budu finije, ljudski to objasne i kažu.
Ja sam u soku da su temp skinuli sa liste hitnih stanja, pala mi vilica kad mi rekla sad
Pre je bilo, visoka temp, krvarenje, bol u grudima, nesvestice....
Oni kako su krenuli sve ce da skinu s liste samo da sacuvaju pare u budzetu za expo

Ja sam u soku da su temp skinuli sa liste hitnih stanja, pala mi vilica kad mi rekla sad
Pre je bilo, visoka temp, krvarenje, bol u grudima, nesvestice....
Oni kako su krenuli sve ce da skinu s liste samo da sacuvaju pare u budzetu za expo
Iznad 38,5 , 39 C , mada realno čoveku može biti jako loše i sa 37.1 . I bez nje.
Nije sad da ih branim , nego je to prosto tako. Negde na zapadu bi dobila savet paracetamola u tonama tri dana - i to telefonski i vidimo se ako pretekneš.
Inače, oca kad sam vodila da primi vakcinu za grip u njegovom DZ htela sam da ih podavim. Spori , spori , nema gužve tipa 2 pacijenta za sat , sestre na šelteru dr*aju telefon i ne pogledaju me, kad pitam - drske , nekulturne.
Izvadila stvar žena koja ih daje , u intervencijama i dala sam joj kompliment :D

Back