Šta trenutno radiš XX

nesam što čuvaš, podeli.
pio danas kod buraza kad sam svratio
njemu to šalju iz grčke
i on dole cirka kad ode
kaže da je dole flajkica 5 evri u radnji, 10 po kafićima
on ima neku foru pa mu pošalju povremeno karton od 24 komata za 60 evri
ima neviđen udarac arome u nos
sve kao fensi što sam kod nas probao, leffe ili grolsch... ne može ovome ni da prismrdi

Od jutros se radujem zbog tvog posla kao da sam ga ja dobila.
Ajd neko bude sa srećom, da ih opaješ tamo svojim sposobnostima.
Hvala ❤️
Ja ne smem jos, sutra je proba, a on se misli izmedju nas tri a jedno radno mesto. Tek ako me pozove na prvi mesec sa ugovorim onda cu da se radujem, sad sebi branim :lol:
Znas onu pesimista je optimista sa iskustvom :lol:

Sta si ti uradila? Bio onaj razgovor jesu ti javili nesto?

U sledeći CV napiši da umeš da pišeš prijave inspekcijama ako zatreba 😉.
Kod mene ništa. Mislim, imam ja posla kad hoću, ali uglavnom zimi tražim nešto da me prijave jer mi fali nekih godinu i po do minimuma 15 godina za penziju. Pa valjda ću za desetak godina (kad skupim i godine starosti) to skupiti.
Nekako ne volim to vezivanje i potpisivanje. Onaj ugovor o poverljivosti u prošloj firmi me baš potresao.

U sledeći CV napiši da umeš da pišeš prijave inspekcijama ako zatreba 😉.
Kod mene ništa. Mislim, imam ja posla kad hoću, ali uglavnom zimi tražim nešto da me prijave jer mi fali nekih godinu i po do minimuma 15 godina za penziju. Pa valjda ću za desetak godina (kad skupim i godine starosti) to skupiti.
Nekako ne volim to vezivanje i potpisivanje. Onaj ugovor o poverljivosti u prošloj firmi me baš potresao.
A ja obrnuto, ne mogu da podnesem nesigurnost, volim da se ususkam negde....

A sad (nadam se) poslednji rucak za 350 din u nisu :zjede: to ce mi jedino faliti🐷

A i od advokata dobih poruku. Neke 24000 dinara, za to što je u moje ime nešto proverio i potpisao. I biće još 12000 za potpisivanje konačnog ugovora.
Na teži način sam shvatila da neke stvari moraju da se plate.
Sad plaćam smanjenje stresa i to što ne mogu više da sarađujem sa osobama koje me od prvog susreta oslovljavaju sa "ti", nemaju osnovnu kulturu govora i ponašanja i imaju "vezu" koja je sklona opasnim manipulacijama.

Glupi papagaj se zaleteo u komarnik, sva sreća pa se zapetljao u njega kad ga je pocepao, inače bi odleteo ko zna gde i ne bi znao da se vrati.
Rekla bi da je pms-u jer se mitari i vrlo se čudno ponaša. Otprilike kao krokodil.
Nema više iz kaveza dok se ne konsoliduje.
Svi mali papagaji su takvi, uglavnom idu ka izvoru svetla. Zato ja imam komarnike i zavese. Mada ovi moji nikad nisu namerno leteli ka prozorima.
Veliki papagaji umeju da se vrate, često izlaze sa vlasnikom napolje.

Svi mali papagaji su takvi, uglavnom idu ka izvoru svetla. Zato ja imam komarnike i zavese. Mada ovi moji nikad nisu namerno leteli ka prozorima.
Veliki papagaji umeju da se vrate, često izlaze sa vlasnikom napolje.
I nije mali, rozela je, to je neka srednja vrata. I obično ne ide na komarnike jer su vidljivi i sivi.
Samo je u baš posebnom raspoloženju od juče. Vrlo je agresivan.
Evo ga sad je svu hranu izbacio iz hranilice i kristale minerala, sve je na dnu kaveza.

Poslednja izmena:

Back