soko stark
Aktivan član
- Poruka
- 1.091
Čucaj kameru , da nesto smislimo .Tehnoloski visak ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čucaj kameru , da nesto smislimo .Tehnoloski visak ...
Na kobili .Evo ja nudim da te vozim, ionako drndam po Jakovu svaki dan![]()
Moca , moca .Sada radi samo muške aktove, privatno po stanovima.![]()
pio danas kod buraza kad sam svrationesam što čuvaš, podeli.
Figeeee!!!!!!Stigo poziv od onog sto ga zeljno iscekijem sa galerijom i stampom da dodjem u subotu na probni dan
Drste fige ljudi da me primi mozak da odmorim!!!!

A ti, gde lutaš?Figeeee!!!!!!![]()
![]()
![]()
Nigde, gazim neke Kineze u zadnje vreme, nalećem na dobre serije za divno čudo, aleluja.A ti, gde lutaš?
Ovih dana nema kis, kis, kisića, gledamo odličnu seriju https://www.imdb.com/title/tt27763561/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_Hierarchy
Pa i ja imam dušu i ovo malo mozga da odmorim.
Navijam za tebe metlo. Pokaži im šta znaš!Stigo poziv od onog sto ga zeljno iscekijem sa galerijom i stampom da dodjem u subotu na probni dan
sta je misevi spava se aOd jutros se radujem zbog tvog posla kao da sam ga ja dobila.sta je misevi spava se a
Stigo poziv od onog sto ga zeljno iscekijem sa galerijom i stampom da dodjem u subotu na probni dan

HvalaOd jutros se radujem zbog tvog posla kao da sam ga ja dobila.
Ajd neko bude sa srećom, da ih opaješ tamo svojim sposobnostima.

Stigo poziv od onog sto ga zeljno iscekijem sa galerijom i stampom da dodjem u subotu na probni dan
A ja obrnuto, ne mogu da podnesem nesigurnost, volim da se ususkam negde....U sledeći CV napiši da umeš da pišeš prijave inspekcijama ako zatreba.
Kod mene ništa. Mislim, imam ja posla kad hoću, ali uglavnom zimi tražim nešto da me prijave jer mi fali nekih godinu i po do minimuma 15 godina za penziju. Pa valjda ću za desetak godina (kad skupim i godine starosti) to skupiti.
Nekako ne volim to vezivanje i potpisivanje. Onaj ugovor o poverljivosti u prošloj firmi me baš potresao.
to ce mi jedino faliti
Stanje redovnoPočeli su da otkazuju vozove.
Sava išao u Beograd da skine konce, i u povratku ih u Zemunu izbacili, podmetnuta bomba u voz.
![]()

Svi mali papagaji su takvi, uglavnom idu ka izvoru svetla. Zato ja imam komarnike i zavese. Mada ovi moji nikad nisu namerno leteli ka prozorima.Glupi papagaj se zaleteo u komarnik, sva sreća pa se zapetljao u njega kad ga je pocepao, inače bi odleteo ko zna gde i ne bi znao da se vrati.
Rekla bi da je pms-u jer se mitari i vrlo se čudno ponaša. Otprilike kao krokodil.
Nema više iz kaveza dok se ne konsoliduje.
I nije mali, rozela je, to je neka srednja vrata. I obično ne ide na komarnike jer su vidljivi i sivi.Svi mali papagaji su takvi, uglavnom idu ka izvoru svetla. Zato ja imam komarnike i zavese. Mada ovi moji nikad nisu namerno leteli ka prozorima.
Veliki papagaji umeju da se vrate, često izlaze sa vlasnikom napolje.