Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.688
pa što da ne kad praviš mnogo torata
Upisala sam, i rekla da ću joj napraviti, ako budem živa do tada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa što da ne kad praviš mnogo torata
Preskočite motoriće i odmah na B kategoriju i jedan autić.Jel one roditeljske kletve baš uvek stignu?
Pitam, jer je pre sat vremena mm doneo ćerki moju moto kacigu od pre desetak godina, kad su me svi rođaci pljuvali što sam neozbiljna i divlja.
Evo je , od tad je ne skida bez obzira što skoro ništa ne čuje i što je kaciga prava u smislu da steže vilicu i pomalo čelo, m2r tip.
A počelo je njenom konstatacijom da dogodine može da polaže za motorić.
Izgleda da nije tip elektro trotineta i skuterčića.
Pa ja bi rađe tako, ali dogodine tek 16. Gleda neke tomose upoređuje kubikaže koje sme, već planira A kategoriju da polaže uz B.Preskočite motoriće i odmah na B kategoriju i jedan autić.
Prvo šetnja pasa pa onda kafa.
A nemaš telefon da zakažeš?Jjebo te doci do muskog frizera teze nego uci u nasu
Red ogroman, ima da kampujemo cekajuci![]()
pa normalno , crna macka , metla i vestica na metliMacke su zakon
![]()
Super su, volim mačke, ali je odnos sa psom nešto drugo, nije za poređenje.Macke su zakon
![]()
Ma zezam te zbog setnje, macku ne setas, kuliranaSuper su, volim mačke, ali je odnos sa psom nešto drugo, nije za poređenje.
Ne zakazuje ova, budalastinaA nemaš telefon da zakažeš?
Al čisitš govanca i pesak i krpiš izgrebano. Sve ima svoje.Ma zezam te zbog setnje, macku ne setas, kulirana
Ja to lepo nazovem mog frizera i dogovorimo se. Lako i lepo.Ne zakazuje ova, budalastina
Ne znam sta ceka vise da uvede zakazivanje, vecito je problem stici na red
Ručali... valjda doručkovali u ovo vreme?Rucali, digla sam krake odmaram i vrv cu da zakucam nema me
![]()
Šta ćeš, život je nekom majka a nekom snajkaMekla jutros od 6 po gradu zaredjale cetiri terena
Dosla malo pre kuci, ziva nisam![]()
Ja govance lopaticom a vi kesu na ruke pa hvatate. Koja je razlika pa se rugas, nema je, propala ti foraAl čisitš govanca i pesak i krpiš izgrebano. Sve ima svoje.
A šetnja mi prija samo tako.
Ja budna od 7 danas, nisam mogla da spavam...a od 9 se majali po sokaci...Ručali... valjda doručkovali u ovo vreme?![]()
Pa kesicom, ne rukom. Ne smrdi u stanu.Ja govance lopaticom a vi kesu na ruke pa hvatate. Koja je razlika pa se rugas, nema je, propala ti fora![]()
Nabavila si dobru drogu?Ja sad ustala i pravac peć da uključim, pogledam mob kad pola sedam, isključuj peć.
Mislila sam da je prošla ponoć.
Niko ti se ne obraduje tako kao kučeSuper su, volim mačke, ali je odnos sa psom nešto drugo, nije za poređenje.