- Poruka
- 4.108
Samo malkice, 10 min, da se ladne ne da se smrzne.Mislis u zamrzivac? A sjebace se fil i kora.... Kristali vode ce da se stvore...
Kapiram da ce do veceras da se stegne u frizideru
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo malkice, 10 min, da se ladne ne da se smrzne.Mislis u zamrzivac? A sjebace se fil i kora.... Kristali vode ce da se stvore...
Kapiram da ce do veceras da se stegne u frizideru
![]()
U buduće će bombonjere i cokolade biti svadbeni poklonNerviram se!
Da li je moguce da ebena bombonjera kosta 26 km,odnosno 13 eura?
Bombonjere i cokolade postadose suvi luksuz.
Do skoro bila duplo jeftinija.
Nusu normalni.Svaki dan poskupljuje.Od prosle godine skuplja za duplo.U buduće će bombonjere i cokolade biti svadbeni poklon
Bacam vam hejta ja ću uskoro sa EVi kod Ive
@Metla na vestici mišljenje?
Docekali smo stezanje u frizideruSamo malkice, 10 min, da se ladne ne da se smrzne.
Mozda se mukici tresu ruke ima neku sekiraciju@Metla na vestici bem im svdbarske fotografije, više od pola fotki sam im vratio. Ili su ozbiljno blurovane ili gledamo u plafon. Aloooooooo!
I meso je skoro 10e tako da je jesti bilo sta je luksuzNusu normalni.Svaki dan poskupljuje.Od prosle godine skuplja za duplo.
Cokolada je izgleda postala luksuz.
Ali ovo je za umnožiti, pa na časovima fotografije da pokazaju kao primer kako ne raditi.Mozda se mukici tresu ruke ima neku sekiraciju![]()
Bacam vam hejt![]()
Ali ovo je za umnožiti, pa na časovima fotografije da pokazaju kao primer kako ne raditi.![]()
Ja imam samo roštilj i pragnje. Uz salate.
Ko se hejta laća ostaće bez gaćaBacam vam hejt![]()
Sad će Glavni da preuzme tim. i u fuzbalu i košarki!Pa što Pixi dade ostavku pobogu??
Pa zar nije i do sad tako bilo?Sad će Glavni da preuzme tim. i u fuzbalu i košarki!