pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.065
dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brini o svojoj bešici sad dok si mlada...hvala vam svima na obraćanju pažnje na moje probleme
mislim da ću rizikovati upalu bešike još neko vreme
radije ću piti peniciline, nego da trpim patike
Mi juče u DZ otišli u apoteku, ono je tuga. Ne poluprazna, nego jedva da nešto imaju. Prokletnici, sve uništavaju kako bi nečije dupe preuzelo tržište, mora mrš u tri čipke materine!Opet nema termina drzavno opet mi ne gine placanje
Greota sto placamo rfzo, bacamo pare
Апотека Београд је у стечају већ 10 месеци.Mi juče u DZ otišli u apoteku, ono je tuga. Ne poluprazna, nego jedva da nešto imaju. Prokletnici, sve uništavaju kako bi nečije dupe preuzelo tržište, mora mrš u tri čipke materine!
Ma sve je to tačno, ali ja sam pristalica da u najbitnijim oblastima država mora da zadrži svoj uticaj. Banka, pošta, struja, voda, farmacija, medicina... neka ima 100 privatnika ali da država ima bitan uticaj.Апотека Београд је у стечају већ 10 месеци.
Завршена прича.
Али ти људи увек имају где да се запосле, а продаја лекова ће увек радити.
И на крају, свуда је све приватно, па живе.
Проблем код нас је робовласништво.
То треба мењати.
А и боље да буде приватно, мање се краде.
Ma sve je to tačno, ali ja sam pristalica da u najbitnijim oblastima država mora da zadrži svoj uticaj. Banka, pošta, struja, voda, farmacija, medicina... neka ima 100 privatnika ali da država ima bitan uticaj.
Ali prvi preduslov je da država postoji, što ovde trenutno nije slučaj, nazalost...Ma sve je to tačno, ali ja sam pristalica da u najbitnijim oblastima država mora da zadrži svoj uticaj. Banka, pošta, struja, voda, farmacija, medicina... neka ima 100 privatnika ali da država ima bitan uticaj.
I ne postoji zato što je prodato sve.Ali prvi preduslov je da država postoji, što ovde trenutno nije slučaj, nazalost...
kad je kriza te vrste, uzmu se obaNe znam šta da jedem... dvojbim se izmedju rol viršle i mrežice sa kulenom?![]()
sandale, Rifere, sandalePatike su udobnije od cipela i lepše od papuča.
ja ne znam gde ti živiš, stalno čitam te tvoje muke kad juriš termineOpet nema termina drzavno opet mi ne gine placanje
Greota sto placamo rfzo, bacamo pare
tačnošćutacnosti
ja ne znam gde ti živiš, stalno čitam te tvoje muke kad juriš termine
kod mene sve ima odmah, sve postoji, sve radi
kako je moguće da se toliko razlikuje od grada do grada
misliš, bolje da ne pamtišfala i ovako mi je ekstrica
Ne budi sisica, jedi taj zeleniš i ubaci malo ribe.fala i ovako mi je ekstrica
Od juna moja opšta traži termin za kardiologa meni i nema.ja ne znam gde ti živiš, stalno čitam te tvoje muke kad juriš termine
kod mene sve ima odmah, sve postoji, sve radi
kako je moguće da se toliko razlikuje od grada do grada
Tako obično rade lekarti opšte prakse, kad imaju pacijenta kome zaista treba pre4gled kod specijaliste, ostave karton na stolu i gledaju čim izađu spiskovi. Ali često ni tako ne uspeju da ih ubace.Od juna moja opšta traži termin za kardiologa meni i nema.
Kaže žena na spisku sam joj i verujem joj, ali ni ona ne može da izmisli ako nema.
Ne biram bolnicu, gde god da bude, nema.
Ne treba ni zaboraviti da veliki broj ljudi dolazi iz drugih gradova na kontrole ili preglede jer su se ovde lečili ili treba da se leče.
Da plaćam nemam a i da imam ne bih platila makar crkla.
Od drzavne apoteke sam davno digla ruke, njih ojadjuju vec godinama, tamo dzaba uci.Mi juče u DZ otišli u apoteku, ono je tuga. Ne poluprazna, nego jedva da nešto imaju. Prokletnici, sve uništavaju kako bi nečije dupe preuzelo tržište, mora mrš u tri čipke materine!
Imamo ovde u kraju par apoteka koje imaju često akcije i prilično prohvatljive cene u odnosu na druge.Od drzavne apoteke sam davno digla ruke, njih ojadjuju vec godinama, tamo dzaba uci.
Inace apoteka beograd ima jako dobre lokacije po gradu, taj sto je kupi ima da se ovajdi...
Sad bas komentarisem sa apotekarkom iz privatne, non stop nove cene lekova, kaze ona u toku dana menja par puta cene, to se ne zna vise ko koliko sta.... Reko mora da je to zato sto nam je mnogo dobro, ko '93 sto nam je bilo dobro