sparno je... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u više prodavnica i često nađem fine stvari po boljim cenama.
A Pet centar je u Immo-u tek nekoliko meseci.![]()
Mi smo tamo skoro svaki dan, pa često prođem i pogledam, a uvek imaju akcije. Odličan mali TC, uvek pun ljudi.Ne sećam se kada sam kupila nešto u Immo centru. E da, duksericu Inter sport kada se zatvarao. Jako retko ulazim.
Ja sam ušao u Lagunu i kad sam video da imaju 'sabrana dela' Milorada Ulemeka malo mi se zgadilo pa sam izašaoNe sećam se kada sam kupila nešto u Immo centru. E da, duksericu Inter sport kada se zatvarao. Jako retko ulazim.
još li mučiš muku s ambrozijanu?Ja tamo odem samo zbog ofisa da jurim paladinke na akcijama
Ja ne, špricnem po kap u nos i ceo dan bez problema.još li mučiš muku s ambrozijanu?
superiška !Ja ne, špricnem po kap u nos i ceo dan bez problema.![]()
Narafski, vec sam progutala i naspricala od jutros sve sto imamjoš li mučiš muku s ambrozijanu?
Baš te briga, za put van Bg se uzme više para.Sutra uzice i novi pazar
Cetvrtak kragujevac i nis
Jjebase mi majku sa terenima ove nedelje![]()
baš mi je žao što se toliko zlopatišNarafski, vec sam progutala i naspricala od jutros sve sto imam![]()
Jeste blago si ga sefu sto ce uzme vise paraBaš te briga, za put van Bg se uzme više para.
Sad sam kul u studiju pod klimombaš mi je žao što se toliko zlopatiš![]()
A ti nisi plaćena za put van grada? Video bi me taj tvoj posao nekih 15 min i onda ćaaaaoooo!Jeste blago si ga sefu sto ce uzme vise para
![]()
Ja radim za platu, da li cu ja svoje osmocasovno radno vreme da provedem u bgu ili surdulici nebitno jeA ti nisi plaćena za put van grada? Video bi me taj tvoj posao nekih 15 min i onda ćaaaaoooo!
Jeste, plata je u kancelariji/studiju. Kad se ide van grada, plaća se dodatno. Jbimmater svim tim "srpskim ditektoruma".Ja radim za platu, da li cu ja svoje osmocasovno radno vreme da provedem u bgu ili surdulici nebitno je
Tereni po srbiji nisu dodatno placeni, van srbije jesu
Kane neki bonus tu i tamo kad me tako iscima van bga na ceo dan...
Ma...pusti....
Šta je ovo kobaje i bataci?Jao što je ovo dobro, za preporuku!
Pogledajte prilog 1784749
Sve se ja slazem s tobom... Hebes ga....Jeste, plata je u kancelariji/studiju. Kad se ide van grada, plaća se dodatno. Jbimmater svim tim "srpskim ditektoruma".
Zezaš?Šta je ovo kobaje i bataci?
ONo iza su bataci a ovo patlidžan?Zezaš?