pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.978
kakva butkica lepi se za zube ko karamela može ti ičupa umljak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zetu (m-ove rodjene sestre muz) pa slavili na placu kod njih. Bogami nakupilo se torti, bio dogovor da mi kupimo tortu, kad vidis stizu gosti i oni donose, masalaNa puno masti da pliva, bude kao kesten, krckav i sladak, a kolko tortiiiii..kome je đandan? Nek mu/joj je srećan, od svake tronte parče, fala, Moca reko neće slatko pa mi dodaj i njegov deo jerbo Evelinka nije ovdi ( valjda ) da iskoristim, neće se ljuti.
Rekonvalescentu se ništa ne odbija da se brže oporavi, pa da.![]()

kakva butkica lepi se za zube ko karamela može ti ičupa umljak

Sliku tvoju ljubiiiiim placem tvoje imeeeee

kad prljate puno. Smanji količinu hrane i biće manje sudova.upravo smo i mi imali incident sa količinom sudova

Kako ti želudac reaguje na prženo u ulju?Pitam ja moju glistu sta bi danas da jede
Kaze mala sta me pitas pa znas da bih ja uvek telecu corbu i teletinu ispod saca
Dobro ajde za corbu je l moze varijacija na temu al sa piletinim, tzv begiva corba - moze
Dobro a to tele je l moze nesto jeftinije i lakse
Razmislja pa kaze karadjordjeva
Ajde
A meni se jede pomfrit i spanac uz to
I tako, sad kampujem uz sporet
Corba soremna, soanac gotov, przim karadjordja oa cu pomfrit![]()
jel da dođemoPitam ja moju glistu sta bi danas da jede
Kaze mala sta me pitas pa znas da bih ja uvek telecu corbu i teletinu ispod saca
Dobro ajde za corbu je l moze varijacija na temu al sa piletinim, tzv begiva corba - moze
Dobro a to tele je l moze nesto jeftinije i lakse
Razmislja pa kaze karadjordjeva
Ajde
A meni se jede pomfrit i spanac uz to
I tako, sad kampujem uz sporet
Corba soremna, soanac gotov, przim karadjordja oa cu pomfrit![]()
Sve ok ako je preko dana, za veceru bude teze pa tad izbegavamKako ti želudac reaguje na prženo u ulju?
Cekam te kod kolimajel da dođemo
Teška srca, kukajući i dalje ne smem. Pijem 270 tableta dnevno, dobro manje, al ne ide zajedno. Hvala u svakom slučaju. U zdravlje i nazdravlje vama.Deca išla do kinezkog centra, kupili nam 2 sodžua.
@Neda jel još uvek neš?

Ode prva kinta za registraciju, za ćerin auto. A za par dana me čeka i za moj auto.Krecu vrucine
Ne moze neki period da se uziva u 25, ne, mora od 10 da se popne na 35 odma![]()

Da dodam da joj je otišao i kompresor klime, auto kod majstora... znači još 120-150€ otprilikeOde prva kinta za registraciju, za ćerin auto. A za par dana me čeka i za moj auto.![]()