- Poruka
- 197.380
Na urcu te nosam.čuti autošovinisto antisrbine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na urcu te nosam.čuti autošovinisto antisrbine
Imamo još puno složenica nastalih od reči muuudo...evo sad jedno pitanje, da li glagoli palamuditi i mrsomuditi imaju isto značenje?
Baš se pitam, otkud u Matijeviću? Ja i Zlatiborca izbegavam zbog mesa iz Argentine koja je glavni proizvoiđač GMO stočne hrane.Cele noci mucenje, nista spavala nisam
Uzela u matijevicu sunku, lepa sunka ukusna nema sta, dok je ne pojedesispustala sam dusu cele noci. Pa sam kao spavala polu sedeci na krevetu, jer da legnem ne mogu od mucnine, sad me i ledja jjebu.... Popila sam ne znam koliko kisele vode, setala po sobi u par tura, pila lek za zeludac... Jos uvek mi je muka
Sad divanim na terasi pijem nanu i kamilicu, pa cu da zveknem jos jedan lek za zeludac i da vidim da posle malo odspavam
Ja ne znam sta je meni bilo, sunku uvek uzmem zlatiborac/juhor/carnex i nemam frku. Prolazila juce pored matijevica i kao aj da se ne cimam u maxi da skratim put. A znam da matijevic preradjevine ja licno ne smem jer ih ne varim uopste. Zasto sam ja mislila da ce sad da mi prodje, kreten!
Ma zabole me za gmo, ja merim po tome je l mogu da svarim ili ne mogu. Matijevic meso mogu, matijevic preradjevine ne mogu. I ko za ****** juce za veceru uvece matijevic preradjena sunka, jjebo me otac da me jjebeBaš se pitam, otkud u Matijeviću? Ja i Zlatiborca izbegavam zbog mesa iz Argentine koja je glavni proizvoiđač GMO stočne hrane.
Jesi li sigurna da nije do proizvođača, koji tura ko zna šta? Da li ti smetaju šunke drugih proizvođača?Ma zabole me za gmo, ja merim po tome je l mogu da svarim ili ne mogu. Matijevic meso mogu, matijevic preradjevine ne mogu. I ko za ****** juce za veceru uvece matijevic preradjena sunka, jjebo me otac da me jjebe
Nije matijevic kriv niti sunka, nego moj sjebani zeludac i ja koja sam prekrsila pravilo da ne jedem ta gowna. Nikome u kuci nije bilo lose, a svi jeli, samo meni, al niko nema problem ko ja sa zelucem.
Pa kazem ti matijevic preradjevine ne smem ni jednu. I ja to znam i budala kupim. Zato kazem nisu oni krivi nego ja budala koja znam sta smem i ne smem i prekrsim pravilo.Jesi li sigurna da nije do proizvođača, koji tura ko zna šta? Da li ti smetaju šunke drugih proizvođača?
evo došo s montaže
gledam, fala ti za ovo, skinuću@pura moca jel gledaš filmove?
Ovo je veoma zanimljivo: https://www.imdb.com/title/tt31193180/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_sinners
nema nigde piratgledam, fala ti za ovo, skinuću
Samo mocu voliš, neka te neka....
Im aodličnu atmosferu i dosta bluza izvornog.gledam, fala ti za ovo, skinuću
Oće od ovoga želudac da ti se samoubije?
Sve te zalimevo došo s montaže
napravili smo rekord, završili američki plakar za sat i po
a te kobaje me ne zanimaju jer
jerrrrr
kod Ive su mi ostavili porciju butkice, idem tamo za pola čuke![]()
E ja sam danas fina, nista kobaje, jela sam krompir przen na ovoj talandari, salatu i slaninicu. Cevape i kobaje sam zaobisla bas da smirim danas zeludac...Samo mocu voliš, neka te neka....
Ti danas samo baren krompir, ovo ne smeš.![]()
Na puno masti da pliva, bude kao kesten, krckav i sladak, a kolko tortiiiii..kome je đandan? Nek mu/joj je srećan, od svake tronte parče, fala, Moca reko neće slatko pa mi dodaj i njegov deo jerbo Evelinka nije ovdi ( valjda ) da iskoristim, neće se ljuti.E ja sam danas fina, nista kobaje, jela sam krompir przen na ovoj talandari, salatu i slaninicu. Cevape i kobaje sam zaobisla bas da smirim danas zeludac...
Kako je ukusan mlad krompir na ovom cudu, kuci u tiganju ne moze da bude takav nikad