Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vexy je spomenula da stavlja limun u kafu.

Jednom me na poslu zaboljela glava, a nisam imala kafetin i kolege mi kažu za kafu s limunom. Napravili su jaku kratku kafu, iscijedili limun u to i stvarno me od toga brzo prošla glavobolja. Inače me rijetko boli glava i kad me zaboli popijem pola kafetina i prođe me, tako da ne znam da li bi djelovalo nekome ko ima jake i česte glavobolje, ali meni je pomoglo.
Naravno da limun uvijek pomogne.:deda2::amen:

Vexy je spomenula da stavlja limun u kafu.

Jednom me na poslu zaboljela glava, a nisam imala kafetin i kolege mi kažu za kafu s limunom. Napravili su jaku kratku kafu, iscijedili limun u to i stvarno me od toga brzo prošla glavobolja. Inače me rijetko boli glava i kad me zaboli popijem pola kafetina i prođe me, tako da ne znam da li bi djelovalo nekome ko ima jake i česte glavobolje, ali meni je pomoglo.
pa da, pijem kafu sa limunom kad me boli glava a i preventivno, da me ne bi bolela glava, kad me npr neko iznervira :manikir: :mrgreen::hahaha:

Mene bi i prazan pasulj sad utešio.
E vidi ovo
Izadje mi reklama pre neki dan za ovo, deluje mi jako zanimljivo, ali placa se :rida:
Da imam pare za gluposti dala bih

Screenshot_20241012-190409.png

Kazu mi kolege da dm bio mleko ne muci stomak kao druge marke, iako je klasicno mleko
Treba i to da probam
Ko sta radi ja samo kupujem ona biljna mleka i propadaju mi ne iskoristim, ruzna su mi u kafi sva...
Ја купујем или Алпско или то ДМ-ово.
Другарица која се бави контролом хране ми је рекла за та два (и за Дукат) да имају дозвољену количину афла токсина према стандардима ЕУ.
То ми је одредница.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back