pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.723
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесам ти скоро рекла да те обожавамMalo sam odspavala, posle idem sa komsinicom nešto do Pepka da vidimo, malo da prosunjamo po Ada molu, pa ćemo do Yska da kupim peškire, da se castim za NG.

Nisi, ali kao da jesiЈесам ти скоро рекла да те обожавам![]()
E,vala ovo moze na onu temu "Dizajnerski promasaji".Posle 6 meseci kolapsa u gradu zbog izgradnje podvožnjaka, konačno su ga pustili u rad pred izbore. Imamo i bandere...doduše na biciklističkim stazama, ali imamo. Bravo za projektanta...Srbija ne sme da stane, a biciklisti nek stanu ili će se sresti sa banderom.Pogledajte prilog 1469608

Имају добре јастуке на акцији. Нисам узела данас али сутра хоћу.Bas sam uživala celo popodne, ali sam se I umorila. U Ysku je veliko sniženje, u stvari svuda je sniženje.
Da i ja sam trebala da uzmem sebi ali sam zaboravila, uzela sam samo peškire...sve bele.Имају добре јастуке на акцији. Нисам узела данас али сутра хоћу.

Koje veličine i po kojoj ceni ?Da i ja sam trebala da uzmem sebi ali sam zaboravila, uzela sam samo peškire...sve bele.
Za ruke 30x50 ne sećam se cene, za tuširanje 50x90 (350,00), higijenske one male 100,00Koje veličine i po kojoj ceni ?
Ju sad ce svi znati da smo se ljubile@Metla na vestici мртва си кокошко, рекла сам Змају да пренесеш вирус, не мени![]()

То је сад модерно, бре, шта има везе...Ju sad ce svi znati da smo se ljubile![]()
Uuuu što je dobra...Ja šta sam god htjela od namjestaja a na snizenju nema na lageru do daljnjeg a vidjela sam par super stvari. Na kraju sam u drugoj radnji kupila ovo.Pogledajte prilog 1469812

A imamo i dete vec, tako da totalno smo moderneТо је сад модерно, бре, шта има везе...
Миш мали кризира, препунила јој се меморија кажеA imamo i dete vec, tako da totalno smo moderne
Kad smo kod deteta sta radi mis mali?![]()