Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.703
Da li se meni čini, ili je kišna neda? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne čini ti se.Da li se meni čini, ili je kišna neda?![]()

Pa nije mi mnogo trebalo, samo dva meseca.Ne čini ti se.
Ne mogu da se logujem na stari nalog pa otvorila novi, inkognito.
I čekala da vidim ko će me prepoznati.![]()

Domaćica investigejšn, al' joj treba vremena.Домаћица никад не греши![]()
Ja samo da kažem da sam te prepoznala odavno, ali sam mislila da nećeš da se zna, pa sam se pravila da ne znam.Ne čini ti se.
Ne mogu da se logujem na stari nalog pa otvorila novi, inkognito.
I čekala da vidim ko će me prepoznati.![]()
Zar nije zanimljivije?Ja samo da kažem da sam te prepoznala odavno, ali sam mislila da nećeš da se zna, pa sam se pravila da ne znam.

Nikad nije kasno da se prepoznamo jasno.Pa nije mi mnogo trebalo, samo dva meseca.
Od početka mi je bio poznat način pisanja, ali u sopstvenom haosu nisam uspevala da sredim misli, da se dovoljno koncentrišem i ukapiram očigledno.
Jedna današnja poruka mi je sve rekla.![]()

Pa i nije. Ja volim da znam ljude koje sam znala. Ali ako oni neće, ja ih pustim.Zar nije zanimljivije?![]()
Јел стигло решење за пеМзију?Nikad nije kasno da se prepoznamo jasno.![]()
Ih bre, nećeš da se igraš vrač pogađač.Pa i nije. Ja volim da znam ljude koje sam znala. Ali ako oni neće, ja ih pustim.

Ma gde bre, pa prošli petak sam predala, neće to još. Nadam se do marta da će doći ako nešto ne ispadne naopako kao što ume kod mene da se desi.Јел стигло решење за пеМзију?
To će biti tamo u februaru od prilike.Јел стигло решење за пеМзију?
Неће, урадиће ти макар оно привременоMa gde bre, pa prošli petak sam predala, neće to još. Nadam se do marta da će doći ako nešto ne ispadne naopako kao što ume kod mene da se desi.

Što privremeno, imam uslov 30.decembra tačno 63 godine i 6 meseci, sve se poklapa, što me mrziš?Неће, урадиће ти макар оно привремено![]()

Хахах, па никад не раде трајно одмах, увек прво привремено...не знам зашто, трајно дају после 2, 3 месеца.Što privremeno, imam uslov 30.decembra tačno 63 godine i 6 meseci, sve se poklapa, što me mrziš?![]()
A jel, nadaju se da ću da geknem, e pa neću zinat bar pola godine, posle ću da razmislim.Хахах, па никад не раде трајно одмах, увек прво привремено...не знам зашто, трајно дају после 2, 3 месеца.

Зинат да је трошиш бар 30 година, нека се нервирају малоA jel, nadaju se da ću da geknem, e pa neću zinat bar pola godine, posle ću da razmislim.![]()

Mnogo je bre, 20 je dovoljno.Зинат да је трошиш бар 30 година, нека се нервирају мало![]()

Преморена си, пада ти имунитет, а и свакаквих вируса има.Roka me temperatura od juce, kakva radost kakva divnoca, a sad idem da radim jupiiii