Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја мислим да овог пута неће.
И да ће се ићи на нове изборе.
Није Несторовић тај покрет, он је само експонент јер је најпознатији.
Е сад, не могу ни да замислим какве непристојне понуде лете с обе стране.
Ако одбију, а то ћемо знати ако дође до понављања градских избора, онда имају мој наклон до земље.
Izgleda neće odbiti.

Izgleda neće odbiti.
Ово им је званични став од пре сат времена.
Screenshot_20231220_212521.jpg
Screenshot_20231220_212539.jpg

Спинују медији сад свашта.
ИмЋе конференцију за новинаре у суботу. До тад, све објаве о њима, су шпекулације.

Ćao, ćao Sofija. :bye:
Kako si?

Hej hej 😊
Evo dobro sam, živa, zdrava i uskoro sa bebčetom. Počela sa trudničkim pa imam vremena malo da nadoknadim štošta što nisam prije mogla raditi 😊

Kako si ti?

Oooo pa gde si ti lepotice, nema te što godina :zag:
Da bas je dobar posebno za moju izmucenu kožu od hemije.

Afroooo 😍

Ma zakon je, ljudi se kunu u Vichy i La Roche ali meni je Eucerin forever najbolji 😊

Hej hej 😊
Evo dobro sam, živa, zdrava i uskoro sa bebčetom. Počela sa trudničkim pa imam vremena malo da nadoknadim štošta što nisam prije mogla raditi 😊

Kako si ti?

Afroooo 😍

Ma zakon je, ljudi se kunu u Vichy i La Roche ali meni je Eucerin forever najbolji 😊
Ček, ček, nije to prvo bebče? :think:
I negde si u inostranstvu, preko okeana, jel' tako?
Ja dobro. Guram nekako.

Ct uradjen, bez pa sa kontrastom, odnesem neurologu, on me pošalje kod neurohirurga..evo čekam ispred...na nalazu je pisalo xx x xx x xx...znaci ima nešto, a šta videćemo. Moguće da me i ostave u bolnici. Ili je metastaza ili aneurizma. Saznacu uskoro. 😢
Е, бре, Афро у пм више...
Наша челична лејди, прегураћеш ти шта год да је, а надам се да ниси добро протумачила :heart:

Е, бре, Афро у пм више...
Наша челична лејди, прегураћеш ти шта год да је, а надам се да ниси добро протумачила :heart:
Na žalost jesam. Neurohirurg je rekao da se uradi Magnetna glave pa sa tim svim nalazima da idem na Neurohirurgoju na konzilijum za tumore, da odluče šta je najbolje, da li gama nož ili operacija. Idem u utorak kod mog onkologa da vidim može li da mi zakaže tamo magnetnu da ne plaćam i da se sa njim još dodatno konsultujem. Nista mi nisu dali, samo da pijem lek protiv bola.

Na žalost jesam. Neurohirurg je rekao da se uradi Magnetna glave pa sa tim svim nalazima da idem na Neurohirurgoju na konzilijum za tumore, da odluče šta je najbolje, da li gama nož ili operacija. Idem u utorak kod mog onkologa da vidim može li da mi zakaže tamo magnetnu da ne plaćam i da se sa njim još dodatno konsultujem. Nista mi nisu dali, samo da pijem lek protiv bola.
Е, ебга више...стално нешто.
Како је малена лепа госпођица?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back