- Poruka
- 121.350
Tito the secondТи схваташ да си управо рекла да ће Вучко владати још 40 година?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tito the secondТи схваташ да си управо рекла да ће Вучко владати још 40 година?
Sad cete i mene da navuceteStigla mi poruka da danas dolazi paket iz temu-a. Desetak dana je samo prošlo, jedva čekam da vidim vredi li šta pa da naručim svih dvadeset artikala koje sam ubacila u korpu.
šta ćeš ti u busuZnate one fore kad se ismejavaju likovi pa karikatura kao ima ostrog na grudima tetovazu i krst oko vrata....
Ok, upravo je usla ziva karikatura u bus, ima ostrog na ramenu, cara dusana na listu, nekog viteza na podlaktici, kurtonka majica da se vidi kako bilduje
Fali mu neki besan auto da se kompletira, ovo je izgleda socijalna verzija neandertalca![]()
Добро је, улазим у формуmina kako je na poslu? ja dremao pa ustao zbog užine
Добро је, улазим у форму![]()
Пензос, не дувај се
vidi gde se ja mučim i shvataš li da je neizdrživo? laminat propo, stolice neudobne, gitare raštimovaneПензос, не дувај се![]()
vidi gde se ja mučim i shvataš li da je neizdrživo? laminat propo, stolice neudobne, gitare raštimovane
Pogledajte prilog 1586548
Pogledajte prilog 1586549
Греотица жива.vidi gde se ja mučim i shvataš li da je neizdrživo? laminat propo, stolice neudobne, gitare raštimovane
Pogledajte prilog 1586548
Pogledajte prilog 1586549
Da bude sa svojim društvom
Zar ne bi ti trebala najvise da lajes pa da najjebesmnogo mi se sviđa kako ste sinhronizovane i organizovane u vezi s Mocinom penzijom, ja se ne uplićem samo da ne bih pokvarila![]()
Ona će da najjebe i ovako i onako.Zar ne bi ti trebala najvise da lajes pa da najjebes![]()
Samo hrabro, i ja sam to skoro uradila i evo, živa sam.Nishta, dao sam otkaz ne mogu da se dozovem.
Moj je na carini. Danas je 12 dana kako sam naručila.Stigla mi poruka da danas dolazi paket iz temu-a. Desetak dana je samo prošlo, jedva čekam da vidim vredi li šta pa da naručim svih dvadeset artikala koje sam ubacila u korpu.
Sutra stiže, znam da sam ja poručila dan pre tebe.Moj je na carini. Danas je 12 dana kako sam naručila.![]()