Kafić Šta trenutno radiš XIX

Ubicu vas :lol:

Screenshot_20240730-105416.png

Znate one fore kad se ismejavaju likovi pa karikatura kao ima ostrog na grudima tetovazu i krst oko vrata....
Ok, upravo je usla ziva karikatura u bus, ima ostrog na ramenu, cara dusana na listu, nekog viteza na podlaktici, kurtonka majica da se vidi kako bilduje
Fali mu neki besan auto da se kompletira, ovo je izgleda socijalna verzija neandertalca :lol:

Stigao temu.....
E sad ću sve pare da potrošim
Rekla bi da je materijal bolji nego na slici.
Glavna i najskuplja stvar koju sam naručila je zimski pončo za presvlačenje za vodene sportove, nešto baš specifično za jedriličare.
Tog ranga u roosteru je oko 70 evra, a ovde 1600 dinara.
Veličina odgovarajuća, materijal kvalitetan, kroj odličan, nitne kvalitetne. Nemam zamerki.

Znate one fore kad se ismejavaju likovi pa karikatura kao ima ostrog na grudima tetovazu i krst oko vrata....
Ok, upravo je usla ziva karikatura u bus, ima ostrog na ramenu, cara dusana na listu, nekog viteza na podlaktici, kurtonka majica da se vidi kako bilduje
Fali mu neki besan auto da se kompletira, ovo je izgleda socijalna verzija neandertalca :lol:
šta ćeš ti u busu
a da, ti ideš na poso

Ja sam upravo poručila još 15 proizvoda od kojih jedan nisam želela nego je bio dupliran u korpi.
Onda sam posle sat vremena videla opciju da može da se otkaže i to sam uradila. Jedino što je refundacija novca za to tek za 10 dana, ali bolje i to nego dupla kupovina.

Back